Οδηγός αποφυγής για τα Capital Controls μέσω PayPal

Με μερικά πολύ απλά βήματα μπορείτε να κάνετε όποια συναλλαγή εσείς θέλετε μέσω PayPal

Με μερικά πολύ απλά βήματα μπορείτε να κάνετε όποια συναλλαγή θέλετε μέσω PayPal χωρίς να πέσετε πάνω στα Capital Controls. Μπορείτε χωρίς κανένα πρόβλημα να κάνετε συναλλαγές για παράδειγμα στο Ebay ή στο Steam μέσω PayPal.

Βήμα 1ο

Δημιουργούμε ένα νέο email (εφόσον δεν έχουμε κάποιο 2ο). Το email αυτό μπορεί να είναι οποιασδήποτε εταιρείας, Gmail, Hotmail, Yahoo κτλ.

Βήμα 2ο

Συνδέουμε το email που μόλις φτιάξαμε με ένα 2ο καινούριο λογαριασμό PayPal. Προσοχή! στο 2ο αυτόν λογαριασμό PayPal δεν χρειάζεται να συνδέσουμε κάποια Prepaid, Visa ή Mastercard.

Βήμα 3ο

Μπαίνουμε στο κανονικό PayPal λογαριασμό μας και πατάμε Request Money. Ως Recipient γράφουμε το 2ο email και από κάτω βάζουμε το ποσό που θέλουμε (προσοχή το Paypal κρατάει περίπου 0,80€ φόρο)

Βήμα 4ο

Συνδεόμαστε στο 2ο email, βρίσκουμε το Request for Money και πατάμε Pay Now.

Βήμα 5ο

Αφού μεταφερθούμε στην φόρμα πληρωμής επιλέγουμε Pay with my Credit or Debit Card. Μετά το authorize, πατάμε ξανά Pay Now. Αυτό ήταν. Συνδεόμαστε στο PayPal μας και βλέπουμε το ποσό να έχει φορτωθεί κανονικά.

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να αγοράσετε ακόμη και skin στο League of Legends. Η μέθοδος αυτή εξετάστηκε από τα μέλη του Gamespace.gr και είχε 100% επιτυχία, ωστόσο αν συναντήσετε κάποιο πρόβλημα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Καλές αγορές.

Tags

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga