Νέο roster για τους Na’Vi

Πριν από λίγες ημέρες οι Na’Vi ανακοίνωσαν τη διάλυση της Dota2 ομάδας τους με σκοπό τη δημιουργία μίας καινούριας.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

12167877_1027901573916110_1487427218_n

Πριν από λίγες ημέρες οι Na’Vi ανακοίνωσαν τη διάλυση της Dota2 ομάδας τους με σκοπό τη δημιουργία μίας καινούριας. Μόλις σήμερα ανακοινώθηκαν στη σελίδα τους τα δύο βασικά μέλη τα οποία και θα επιλέξουν το υπόλοιπο roster.

Ο Danil «Dendi» Ishutin και ο Akbar «SoNNeikO» Butaev θα είναι τα δύο βασικά μέλη τα οποία θα κληθούν να επιλέξουν τους συμπαίκτες τους. Σύμφωνα με την είδηση, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα δοκιμάσουν πληθώρα παικτών σε διάφορους συνδυασμούς, μέσα στο παιχνίδι, προκειμένου να καταλήξουν στο βέλτιστο roster.

O COO των Na’Vi δήλωσε το εξής:

«We are glad to announce that Danil and Akbar will become the core of our renewed team. We are sure that their talent, energy and aspiration to work will contribute to the achievement of the set goals. Meanwhile we continue working to determine the players, who will join us in the near future. Stay tuned!»

Μετάφραση:

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ο Danil (Dendi) και ο Akbar (SoNNeikO) θα είναι τα βασικά μέλη της ανανεωμένης μας ομάδας. Είμαστε σίγουροι πως με το ταλέντο, την ενέργεια και τη φιλοδοξία τους θα βοηθήσουν στο να πετύχουμε τους στόχους μας. Στο ενδιάμεσο συνεχίζουμε να εργαζόμαστε ώστε να αποφασίσουμε τους παίκτες, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν το roster μας.

Περισσότερα νέα για το Dota 2

Υποστηρίζει οτιδήποτε (σχεδόν) μπορεί να αναχθεί σε τέχνη. Κάποια στιγμή το πτυχίο της θα γράφει "Ιστορικός", και όταν δεν μαθαίνει ημερομηνίες & ιστορικά γεγονότα παίζει & δοκιμάζει ό,τι game υπάρχει.