Εξελίξεις για τους αμερικάνικους προκριματικούς του Dota 2 Frankfurt Major

Οι Περουβιανοί χάνουν τις ελπίδες τους όσο άλλοι κυριαρχούν στο τουρνουά Dota 2

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Οι Περουβιανοί χάνουν τις ελπίδες τους όσο άλλοι κυριαρχούν στο τουρνουά Dota 2

Aui 200 copy-1

Οι E.Wolves αποκλείστηκαν από τους αμερικανικούς προκριματικούς του Frankfurt Major μετά την ήττα τους από τους Digital Chaos. Έτσι η Unknown.Xiu είναι η μόνη περουβιανή ομάδα που έχει απομείνει στα playoffs.

Στα αμερικάνικα playoffs για το Frankfurt Major έχουν μείνει τρεις ομάδες αφού οι E.Wolves κατέληξαν στο lower bracket εξαιτίας των Unknown.Xiu και έπειτα αποκλείστηκαν από τους Digital Chaos, οι οποίοι τους νίκησαν με σκορ 2-1.

λολ

Winner bracket round one:
Το winner bracket ξεκίνησε με τους E.Wolves εναντίον των Unknown.Xiu, με τους E.Wolves να καταρρακώνουν τους Unknown στο πρώτο game με τους QOP, Doom και Windrunner να μην αφήνουν περιθώριο στους Unknown. Οι E.Wolves ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με kill score 18-1. Παρά την ήττα στο πρώτο game, οι Unknown επανήλθαν στη συνέχεια και με αρκετό ganking πήραν τελικά το προβάδισμα, ενώ στο τρίτο game κατάφεραν να κερδίσουν με ένα πολυ δυνατό lineup.
Το άλλο match στο winner bracket ήταν μεταξύ των Cloud9 και Digital Chaos, με τους Cloud9 να κυριαρχούν με σκορ 2-1. Οι DC δεν αξιοποίησαν κατάλληλα τον Chaos Knight στη θέση του support στο πρώτο game, και αφού οι Cloud9 σκόραραν μερικά killls, οι DC ήταν ανίκανοι να τους ελέγξουν και τελικά παραδόθηκαν. Οι Cloud9 επέλεξαν έναν Alchemist και έναν Antimage στο δεύτερο game, αναγκάζοντας τους DC να παίξουν με ένα gank centric mid-game lineup, με τους Bounty Hunter και Beast Master. Οι DC κατάφεραν με το gank lineup τους να κερδίσουν στο δεύτερο game, αλλά στο τελευταίο καθοριστικό game, στο οποίο καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε προφανές προβάδισμα, μια μέτρια teamfight των DC τους στέρησε τη νίκη.

Digital Chaos εναντίον E.Wolves:
Στο πρώτο game οι DC επέλεξαν τους Exort Invoker, Spirit Breaker και Doom. Το lineup των E.Wolves κατέρρευσε υπό την πίεση των DC και επέτρεψε στους DC να κερδίσουν εύκολα το game. Στο δεύτερο game οι E.Wolves πίεσαν τους DC στις αρχές και στα μέσα του game για να αφήσουν περιθώρια στον Alchemist τους και έφτασαν στη νίκη, αφού ο Shadow Fiend τους  έβγαλε εκτός μάχης τον Tusk των E.Wolves’s. Στο τρίτο game οι E.Wolves έμειναν χωρίς initiator, πράγμα που εκμεταλλέυτηκαν οι DC για να farmάρουν και να ξεκινήσουν τις teamfights, κερδίζοντας σχεδόν κάθε μάχη και τελικά το game με πλεονέκτημα.

Πηγή: Gosu Gamers

Περισσότερα νέα για το Dota 2

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.