Launch Trailer για το Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below

Σε λίγες μέρες υποδεχόμαστε το νέο Dragon Quest Heroes

Platforms
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Σε λίγες μέρες υποδεχόμαστε το νέο Dragon Quest Heroes 

H Square Enix Ltd. κυκλοφόρησε σήμερα ένα ολοκαίνουριο trailer για να γιορτάσει την κυκλοφορία του συναρπαστικού action-based RPG, Dragon Quest Heroes®: The World Tree’s Woe and the Blight Below™ την Παρασκευή. Το development του παιχνιδιού έγινε σε συνεργασία με τους  ω-Force (Omega Force) της Koei Tecmo Games και υπό την ηγεσία μιας θρυλικής τριάδας που αποτελείται από το «μεγάλο μυαλό» πίσω από τη σειρά, Yuji Horii, τον επαναστατικό συνθέτη Koichi Sugiyama και τον διεθνώς αναγνωρισμένο καλλιτέχνη Akira Toriyama.

Στο Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below, ένα σκοτεινό σύννεφο έχει πέσει πάνω από την πόλη της Arba, οδηγώντας τα άλλοτε ειρηνικά τέρατα σε κατάσταση οργής.  Παίζοντας ως ο ήρωας Luceus ή ως η ηρωίδα Aurora, οι παίκτες ενώνουν τις δυνάμεις του με το εικονικό cast των προηγούμενων τίτλων Dragon Quest, στο οποίο περιλαμβάνονται οι Alena, Bianca και Yangus, για να επαναφέρουν τα εξοργισμένα τέρατα και την τάξη στο βασίλειο. Αυτά τα τέρατα θα απαιτούν κάτι παραπάνω από απλή δύναμη για να δαμαστούν και οι παίκτες θα κάνουν summon τέρατα στο πλευρό τους χρησιμοποιώντας τα Monster Medals, θα αναβαθμίζουν τον εξοπλισμό τους και τα items τους με το loot που θα συλλέγουν, και θα έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώνον τα skill trees των χαρακτήρων τους για να κατανικήσουν ακόμα και τους πιο ισχυρούς αντιπάλους.

Το Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below θα περιλαμβάνει δωρεάν DLC που είχε προηγουμένως κυκλοφορήσει μετά το λανσάρισμα του παιχνιδιού στην Ιαπωνία. Επίσης, θα προσφέρει τη δυνατότητα και αγγλικού και ιαπωνικού voice over.
Το Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου για PlayStation 4. Όσοι το προ-παραγγείλουν από το Sqaure Enix Store θα πραλάβουν επίσης το αποκλειστικό in-game Dragon Quest III Hero outfit, το οποίο μπορεί να φορέσει ο πρωταγωνιστής.

Περισσότερα νέα για το Dragon Quest Heroes: The World Tree's Woe and the Blight Below

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.