Νέοι Star Wars playable χαρακτήρες για το Disney Infinity

Αποκαλύψεις για το τρίτο Star Wars Play Set του Disney Infinity και προ-παραγγελίες

Αποκαλύψεις για το τρίτο Star Wars Play Set του Disney Infinity και προ-παραγγελίες

Οι Disney Interactive και Lucasfilm αποκάλυψαν σήμερα τους νέους playable χαρακτήρες του τρίτου Star Wars Play Set για το παιχνίδι Disney Infinity 3.0: Play Without Limits. Πρόκειται για το Star Wars™: The Force Awakens™ Play Set με τους χαρακτήρες Poe Dameron και Kylo Ren, το οποίο είναι διαθέσιμο για pre-order. Στο Play Set, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου, θα περιλαμβάνονται οι φιγούρες των χαρακτήρων Finn και Rey.

INF3_TFA_FB_PreSell_Banners_1200x1200_SET

«Όταν κυκλοφορήσει το Star Wars: The Force Awakens στις 18 Δεκεμβρίου, το Disney Infinity Play Set θα είναι το μόνο παιχνίδι στο οποίο fans κάθε ηλικίας θα μπορούν να βιώσουν σημαντικές στιγμές από την ταινία,» δήλωσε η Ada Duan, αντιπρόεδρος της Lucasfilm.  «Η Lucasfilm συνεργάστηκε με την Disney Interactive για να δημιουργήσει μια διασκεδαστική εμπειρία για παιδιά και οικογένειες που έρχονται τώρα σε επαφή με τους νέους χαρακτήρες και τις ιστορίες Star Wars.»

Στο Star Wars: The Force Awakens Play Set, οι παίκτες θα ταξιδέψουν σε έναν γαλαξία μακριά από το δικό μας μαζί με νέους ήρωες και παλιούς φίλους αναζητώντας έναν πολύτιμο σύμμαχο. Στους playable characters περιλαμβάνονται ο Finn, ένας στρατιώτης στην πορεία της περιπέτειας και του κινδύνου, και η Rey, μια επινοητική και ικανή survivor. Και οι δυο τους μαζί με τον Poe Dameron, έναν έμπιστο πιλότο της Resistance που χρησιμοποιεί τις φοβερές ικανότητές του για να ταξιδέψει μέσα στο γαλαξία , και τον Kylo Ren, ένα μέλος της First Order που τρομοκρατεί το γαλαξία με τις δόλιες πράξεις του.

Συν τοις άλλοις, οι παίκτες θα μπορούν να ξεκλειδώσουν και να παίξουν όλους τους άλλους Star Wars χαρακτήρες από άλλα Star Wars Play Sets από τα Star Wars™ Twilight of the Republic και Star Wars™ Rise Against The Empire, καθώς και χαρακτήρες από το Star Wars™ Rebels.

TFA_Preorder_EMEA_Screenshots_2[3]

Για όσους δεν έχουν ξανακούσει σχετικά με το Disney Infinity, πρόκειται για μια διαδραστική πλατφόρμα όπου οι παίκτες έχουν ασύγκριτα πολλή ελευθερία και ατέλειωτες ευκαιρίες για να δημιουργήσουν ιστορίες και να να βιώσουν εμπειρίες με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους τους χαρακτήρες της Disney. Στο Disney Infinity 3.0: Play Without Limits οι παίκτες θα χρησιμοποιούν πραγματικές διαδραστικές φιγούρες για να ενεργοποιούν original storylines (Play Sets) στον εικονικό κόσμο του Star Wars και θα δημιουργούν νέες περιπέτειες με ποικιλία χαρακτήρων από Marvel, The Walt Disney Co. και Disney•Pixar στο Toy Box mode.

Περισσότερα νέα για το Disney Infinity

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.