Νέα DLC για το Batman: Arkham Knight

Νέα DLC θα κυκλοφορήσουν για το Batman Arkham: Knight τον Οκτώβριο, ένα από αυτά είναι ένα story pack με πρωταγωνιστή την Catwoman

Catwoman’s Revenge και άλλα

batman_arkham_knight-3

Νέα DLC θα κυκλοφορήσουν για το Batman Arkham: Knight τον Οκτώβριο, ένα από αυτά είναι ένα story pack με πρωταγωνιστή την Catwoman.

To Catwoman’s Revenge διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του Arkham Knight, όπου εκείνη αναζητά εκδίκηση από τον Riddler.

batman_arkham_knight-5

Ένα τρίτο Crime Fighter Pack θα κυκλοφορήσει επίσης, και θα περιλαμβάνει διάφορα combat και predator maps για τους Batman, Nightwing, Robin και Azrael.

batman_arkham_knight-2

Επιπλέον, το Batman Classic TV Series Batmobile Pack θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και θα περιλαμβάνει τα εξής: 1960s TV Series Batmobile, Classic TV Series Catwoman Skin, Classic TV Series Robin Skin και δύο αγωνιστικές πίστες βασισμένες στη σειρά.

batman_arkham_knight-4

Το 2008 Tumbler Pack είναι διαθέσιμο, ενώ επιπλέον downloadable υλικό θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου. Σε αυτό θα περιλαμβάνεται το δεύτερο Crime Fighter Pack με maps για τους Batman, Nightwing, Robin, Catwoman αλλά και το Batmobile.

Τέλος, μπορείτε να κατεβάσετε το GCPD Lockdown, ένα νέο story DLC που διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του Arkham Knight. Χειρίζεστε τον Nightwing που προσπαθεί να σταματήσει τον Penguin από το να αποδράσει από το Gotham City Police Department.

Περισσότερα νέα για το Batman: Arkham Knight

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.