Εμφανίστηκε patch για την PC έκδοση του Batman: Arkham Knight

Θετικά τα σχόλια

Θετικά τα σχόλια

batman-arkham-knight-screenshot-1

Είναι αρκετός καιρός που η Warner Bros. ετοιμάζει ένα patch για την PC έκδοση του Batman: Arkham Night. Σήμερα έκανε την εμφάνιση του κατά λάθος ένα patch για το παιχνίδι και τα σχόλια ήταν πολύ θετικά.

Για την ιστορία, μετά από τα αρνητικά σχόλια του κοινού για την PC έκδοση, η Warner Bros. σταμάτησε να πουλάει το παιχνίδι. Υποσχέθηκαν ένα patch το οποίο θα διόρθωνε όλα τα προβλήματα του παιχνιδιού κάτι που βρίσκεται υπό ανάπτυξη για αρκετούς μήνες τώρα. Υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε μέχρι το τέλος του Αυγούστου, αλλά θα καθυστερήσει και θα το δούμε κάποια στιγμή μέσα στο Σεπτέμβριο.

Μετά από κάποιο ατύχημα στην Warner Bros. κυκλοφόρησε για λίγο στο Steam ένα patch για το παιχνίδι. Το patch αυτό πρόσθεσε στον τίτλο μερικά νέα options για τα γραφικά τα οποίο τον έκαναν να τρέχει πάρα πολύ καλύτερα. Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα, κυκλοφόρησε ένα ακόμα patch το οποίο αφαιρούσε το πρώτο, ενώ μάλιστα προκάλεσε και κάποια θέματα σε αυτούς που το κατέβασαν.

Παρ’ όλα αυτά μερικοί χρήστες κατάφεραν να κρατήσουν το αρχικό patch, με αποτέλεσμα να μπορέσουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια του. Τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ θετικά:

1413260875413604780

1413260875644202156

1413260875315906220

Το patch δεν είναι ολοκληρωμένο γι’ αυτό και αφαιρέθηκε, αλλά είναι ένα πάρα πολύ καλό σημάδι για το μέλλον του παιχνιδιού.

Περισσότερα νέα για το Batman: Arkham Knight

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.