Εκπλήξεις συνεχίζει να επιφυλάσσει η Valve για τους Dota 2 fans

Το Dota 2 Reborn έρχεται και ο Erik Johnson μιλάει για τη λογική της Valve

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το Dota 2 Reborn έρχεται και ο Erik Johnson μιλάει για τη λογική της Valve

04kW89vEtDuH.878x0.Z-Z96KYq

Η Dota 2 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στο χώρο του gaming και η Valve λέει πως σχεδιάζει να βελτιώσει τη διαδικασία επικοινωνίας με τους fans του MOBA, αλλά θα συνεχίσει να φέρνει εκπλήξεις που ίσως απογοητεύσουν τα μέλη του community.

Ο Erik Johnson, ένας από τους κορυφαίους developers της εταιρείας δήλωσε στο PC Gamer πως κατανοεί γιατί οι gamers θέλουν να μαθαίνουν σαφείς πληροφορίες, αλλά επίσης πιστεύει ότι τα updates είναι τέλεια εφ’όσον διαθέτουν όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται οι gamers.

Συγκεκριμένα δηλώνει: «Νιώθουμε ακόμα πως, ουσιαστικά, η δυνατότερή μας μορφή επικοινωνίας είναι το software. Μπορείτε να ξεχωρίσετε όσα έχουμε κάνει και όσα σκεφτόμαστε διαβάζοντας τις λεπτομέρειες ενός update. Πιστεύουμε ότι έχει αξία το να εκπλήσσουμε το community με το να φέρνουμε κάτι μη αναμενόμενο, και δε θέλουμε να το χάσουμε αυτό». Ο Johnson ξεκαθάρισε επιπλέον πως η Valve νοιάζεται πολύ για τους fans της Dota 2, παρα το τι ίσως πιστεύουν κάποιοι.

Παράλληλα, οι developers στη Valve επικεντρώνονται στο να φέρουν το MOBA στην πιο πρόσφατη έκδοση της engine της Valve, η οποία θα ανοίξει νέους δρόμους στο development και θα διευκολύνει την προσθήκη καινούριου περιεχομένου.

Το Dota 2 Reborn είναι προς το παρόν σε φάση testing με ένα update να κυκλοφορεί χθες για την Beta έκδοση, αλλα η εταιρεία δεν έχει ξεκαθαρίσει την ημερομηνία κυκλοφορίας και δεν έχει δηλώσει εάν οι δύο versions της Dota 2 θα συνυπάρχουν παράλληλα ή αν η παλαιότερη έκδοση απλώς θα εγκαταλειφθεί. Η Valve πάντως σκοπεύει να συνεχίσει να στηρίζει την ανταγωνιστική σκηνή της Dota 2 με τα ανερχόμενα majors, καθώς και να βελτιώσει τη διαδικασία επικοινωνίας με τους fans.

Πηγή: Softpedia

Περισσότερα νέα για το Dota 2

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.