Το πρώτο Dota 2 Major Championship έρχεται το Νοέμβριο

Εκτός από το International του καλοκαιριού, φέτος το φθινόπωρο υποδεχόμαστε τα Major Championships στη Dota 2

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Εκτός από το International του καλοκαιριού, φέτος το φθινόπωρο υποδεχόμαστε τα Major Championships στη Dota 2

iVTwns7yYqFP.878x0.Z-Z96KYq

Τα Dota Major Championships ανακοινώθηκαν τον Απρίλιο, αλλά οι λεπτομέρειες ήταν ανεπαρκείς. Τώρα που το event του φθινοπώρου πλησιάζει έχουμε περισσότερες πληροφορίες και συγκεκριμένα ότι το πρώτο Major θα λάβει χώρα στην Ευρώπη το Νοέμβριο. Θα υπάρξει ένα ακόμα τουρνουά το χειμώνα, την άνοιξη και μετά το International, το καλοκαίρι.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το event, θα πρέπει να περιμένετε την ανακοίνωση περαιτέρω πληροφοριών για εισητήρια. Η ομάδα της Dota σε αυτό το blog post δηλώνει πως τα εισητήρια θα είναι διαθέσιμα σύντομα.

Αν θέλετε να μπείτε στο τουρνουά, θα πρέπει να μπείτε μεταξύ 6 και 9 Οκτωβρίου στα Open Qualifiers, στα οποία μπορεί να συμμετάσχει κάθε ομάδα. Δύο ομάδες από κάθε περιοχή θα προσκληθούν για να συμμετάσχουν στα Regional Qualifiers, τα οποία θα λάβουν χώρα μεταξύ 10 και 13 Οκτωβρίου. Έπειτα, κάποιες ομάδες από τα Regional Qualifiers θα προσκληθούν για να λάβουν μέρος στο Major. Εγγραφή μπορείτε να κάνετε εδώ.

Σε κάθε στάδιο κάποιες ομάδες θα λαμβάνουν προσκλήσεις χωρίς να πρέπει να περάσουν προκριματικές φάσεις, και αυτές θα μοιραστούν στις 5 Οκτωβρίου. Αν πιστεύετε πως ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, μην αλλάξετε τον roster σας μετά τις 5 Σεπτεμβρίου, διαφορετικά θα πρέπει να περάστε από τα Open Qualifiers όπως όλοι οι άλλοι.

Πηγή: PC Gamer

Περισσότερα νέα για το Dota 2

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.