Πέντε εκατομμύρια registered accounts στο Final Fantasy XIV

Θα μπορούσαμε να πούμε πως το Final Fantasy XIV αναρριχάται στην κορυφή των MMOs;

Platform
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Θα μπορούσαμε να πούμε πως το Final Fantasy XIV αναρριχάται στην κορυφή των MMOs;

ZLCjXDPIZIcK.878x0.Z-Z96KYq

Το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn έχει πλέον πέντε εκατομμύρια registered accounts, σύμφωνα με ανακοίνωση που πραγματοποίησε η Square Enix το Σαββατοκύριακο. Τα νέα αυτά έφτασαν μόλις λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του πρώτου μεγάλου expansion για το MMO με όνομα Heavensward, το οποίο η Daniella Lucas του site PC Gamer χαρακτήρισε ως «μια εξαιρετικά απολαυστική προσθήκη στον κόσμο της Eorzea».

ffxiv_pcw16001_1920x1080_en

Το νούμερο αυτό των πέντε εκατομμύρια accounts ακούγεται εντυπωσιακό, και πράγματι είναι, αλλά η ύπαρξη τους δε σημαίνει αντίστοιχο αριθμό ενεργών χρηστών. Εάν ίσχυε αυτό, τότε το Final Fantasy XIV θα απειλούσε να εκθρονίσει το World of Warcraft και να καταλάβει την πρώτη θέση στη λίστα των πιο δημοφιλών MMO από άποψη χρηστών, με τη Blizzard να έχει 5,6 subscribers στις αρχές Αυγούστου. Η Square Enix δεν έχει ανακοινώσει πόσοι είναι οι ενεργοί χρήστες του Final Fantasy XIV και μάλλον ούτε πρόκειται.

Παρ’ όλα αυτά, αυτή παραμένει η καλύτερη περίοδος για να παίξετε το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, μια ιδεά από το οποίο μπορείτε να πάρετε εδώ.

Πηγή: PC Gamer

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.