LCK Recap: Οι SKT T1 περνάνε τους τελικούς και πετάνε για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα

LCK: Τρία απίστευτα παιχνίδια και μία μάχη για την πρώτη θέση, ήταν αρκετά

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

LCK: Τρία απίστευτα παιχνίδια και μία μάχη για την πρώτη θέση, ήταν αρκετά για να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό οι SKT T1 ενάντια στους KT Rolster.  Οι SKT T1 νίκησαν με 3-0 και περνάνε πρώτοι στο παγκόσμιο

sktt1ρ

Μοναδικοί οι SKT T1 σε 3 υπέροχα παιχνίδια. Ο Faker είχε ποικιλία στο Mid με Azir, Diana και Riven. Μάλιστα με την Diana σάρωσε με 10/1/6 . O Marin, με Mao Kai στο Top lane ήταν αρκετά tanky και στο δεύτερο παιχνίδι διάλεξε ένα ασυνήθιστο αλλά δυνατό pick, τον Malphite με 3/2/10. O Bengi σε όλα τα παχνίδια διάλεξε την Elise 7/2/6. Ο Bang διάλεξε δύο φορές την Ashe 6/2/6 και μία φορά την Sivir. Ο Wolf διάλεξε με Alistar 0/0/11 και Kennen.

Πρώτο παιχνίδι

Το πρώτο παιχνίδι ήταν κάπως ήρεμο στα πρώτα 5 λεπτά, μέχρι που πήρε το first blood ο Arrow (Corki) μαζί με τον Piccaboo (Braum) σκοτώνοντας τον Marin (Mao Kai) στο 7:25. Ο Arrow αρχικά είχε 3 kills και αυτό τον βοήθησε να ολοκληρώσει πολύ εύκολα το Trinity Force, ενώ ο Bang (Αshe) ακόμα δεν είχε ολοκληρώσει το Infinity Edge. Η αρχή για το ΑDC των SKT T1 δεν ήταν και η ευκολότερη με έναν ήρωα που δεν έχει εξόδους διαφυγής. Στον πρώτο δράκο βλέπουμε τον θάνατο του Bang από τon Nagne (LeBlanc) που δυσκόλεψε την κατάσταση για τους SKT T1. O Faker από την άλλη, με Azir είχε τον έλεγχο για την ομάδα του, χρησιμοποιώντας τους στρατιώτες του για να περιορίσει τις κινήσεις της αντίπαλης ομάδας. Και κάπως έτσι συνεχίστηκε το όλο παιχνίδι με τα teamfights, πολύ δυναμικά από τους SKT T1. Έβρισκαν τους αντιπάλους σε αδύναμες θέσεις και έτσι τελείωσαν το πρώτο παιχνίδι με 1 Baron, 3 δράκους και 16-5.

Δεύτερο παιχνίδι

Το first blood δόθηκε στον Score με Rek Sai από τον Faker με Diana, όμως η συνέχεια δεν ήταν η καλύτερη για τους KT αφού και οι 5 πέθαναν στο επόμενο λεπτό και ένα kill turret από τον Bengi με Elise δόθηκε στους KT. Ο Faker όμως με Diana και Teleport στο mid έπαιξε απίστευτα και μάλιστα θα λέγαμε πως κατέστρεφε όποιον έβρισκε μπροστά του, όπως στο 10:55 που έκανε teleport σε ένα ward που είχαν οι SKT T1 κοντά στα Krugs, για να σκοτώσει τον Arrow με Ashe. Ο Marin με Malphite θα λέγαμε πως ήταν τέρας κυριολεκτικά, με Sunfire Cape και Frozen Heart δεν πάθαινε τίποτα, ενώ στα teamfights έμενε ζωντανός για αρκετή ώρα, κάτι που έδωσε ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην ομάδα του για να συνεχίσουν ακάθεκτοι. O Αrrow από την άλλη δεν κατάφερε να κάνει κάτι αφού τον σκοτώνανε ξανά και ξανά. Η προσπάθεια του να συλλέξει gold για την αγορά αντικειμένων ήταν μάταιη, με τον Faker να τον συναντά συνεχώς στη ζούγκλα. Οι KT προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν, και έτσι οι SKT T1 πήραν το δεύτερο παιχνίδι τους νίκησαν με 1 Baron, 3 δράκους και 27-8.

Τρίτο παιχνίδι

Το first blood πήρε ο Bengi (Elise) κάτω από τον πύργο, στο Top μαζί με τον Marin (Mao Kai) σκοτώνοντας τον Ssumday (Gankplank) και ο πύργος σκότωσε τον Bengi (πιθανότατα κάποιο bug του παιχνδιού αφού ο Bengi είχε κάνει repel και ο πύργος κανονικά δεν τον είχε σε στόχο). O Faker με Riven στο mid (7/2/4) υπόσχονταν πολλά, ενάντια στον Nagne (Cassiopeia), ο οποίος πήρε cleanse για το stun της Riven γνωρίζοντας πόσο επιθετικός μπορεί να γίνει ο Faker με τέτοιου είδος ήρωες. Στο Bot, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά αφού ο Bengi έκανε ένα αποτυχημένο gank στον Arrow (Corki) και δεν πέτυχε όταν ο Bang απέτυχε να κάνει stun με το Παγωμένο Βέλος. Ο Piccaboo (Thresh) εκείνη τη στιγμή κατέβηκε και έριξε το lantern για να σώσει τον Arrow, ενώ ταυτόχρονα βοήθησε και ο Score (Gragas), για να καταφέρνουν τα πάρουν 3 kills. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με τις ομάδες να είναι για αρκετή ώρα ισόπαλες, αφού με το σκορ 0-2, οι KT δεν είχαν πολλά περιθώρια. Τελικά όμως νίκησαν οι SKT T1 με 1 Baron, 4 δράκους και 18-12.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο