Ο Forg1ven μιλάει για το μέλλον του

O Forg1ven, παραχώρησε συνέντευξη σχετικά με την πορεία του στους Gambit και το μέλλον

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

O Forg1ven, ένα από τα καλύτερα AD caries της Ευρώπης παραχώρησε συνέντευξη στο News of Legends σχετικά με την πορεία του στους Gambit, και το μέλλον του στο League Of Legends

FORGIVEN.CW_lolesports.PP_

Έχεις 4 παιχνίδια ban λόγω αρνητικής συμπεριφοράς, ποιες είναι οι σκέψεις σου πάνω σε αυτό;

Ότι και να πω δεν θα αλλάξει κάτι, ακόμα και αν προφάνως είμαι ακόμα εκνευρισμένος, ότι έγινε έγινε.

Πως ξοδεύεις τον ελεύθερο χρόνο σου; Ποια είναι τα χόμπι σου πέρα από το League Of Legends;

Όποτε δεν είμαι μπροστά από τον υπολογιστή για τη δουλειά μου, απλά φανερώνομαι στην κοινωνική ζωή. Διαφορετικά, βλέπω κάποια τηλεοπτική σειρά η παίζω κάποιο άλλο παιχνίδι.

Πρόσφατα έψαχνες παιχνίδι να παίξεις με την προοπτική να βγάλεις λεφτά στο μέλλον. Αυτό σημαίνει ότι επιθυμείς να αλλάξεις παιχνίδι η απλά είναι κάτι που θες να το έχεις στην άκρη; Σκέφτεσαι μήπως να κάνεις ένα διάλειμμα;

Έχω αλλάξει από CS 1.6 σε Dota, σε League Of Legends, σε CS:GO, και στο μέλλον σε Heroes of the Storm η οποιοδήποτε παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και όμορφο, οπότε ναι. Αυτό δε σημαίνει ότι θα είμαι επαγγελματίας σε αυτό, επειδή κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώσω τις σπουδές μου με το πανεπιστήμιο και την στρατιωτική μου θητεία, οπότε θα δούμε.

Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι σου για το League Of Legends, σκοπεύεις να γυρίσεις πίσω στους Gambit το επόμενο έτος; Αν όχι, που θα ήθελες να παίξεις εάν μπορούσες να παίξεις οπουδήποτε;

Ο Σκοπός μου είναι να παίξω το τελευταίο μου split με τους Gambit εκτός αν έρθει μια προσφορά για την ομάδα, με την οποία θα βγούμε και οι 2 κερδισμένοι (κάτι το οποίο δε βλέπω να συμβαίνει). Σκοπεύω να τιμήσω το συμβόλαιο μου.

Πως είναι να παίζεις με τον Edward; Χρειάστηκε να κάνεις αλλαγές στο τρόπο που παίζεις;

Ήταν πραγματικά το πιο ψυχαγωγικό και διασκεδαστικό Bot lane που έχω συνεργαστεί ποτέ. Ήταν δύσκολα στην αρχή αλλά πραγματικά ενδιαφέρθηκα για την βελτίωση του Edward, μέσω της οποίας θα βελτιωνόμουν και εγώ. Νομίζω στο τέλος έγινε ένας καλύτερος παίκτης, όχι ο καλύτερος, αλλά έδειξε δραματική πρόοδο, που δεν έδειχνε με τα προηγούμενα ADC. Μια από τις καλύτερες προσωπικότητες που έχω γνωρίσει. Δεν χρειάστηκε να αλλάξω καθόλου τον τρόπο που παίζω λόγω του Eddy, πιθανότατα λόγω του τρόπου που λειτουργούσε η ομάδα μου. Δεν είχε σημασία αν έγινε κακομεταχειριση ή όχι, οπότε έκανα παραχωρήσεις.

Εάν μπορούσες να παίξεις με οποιοδήποτε support στο κόσμο, ποιος θα ήταν;

Για να πω την αλήθεια δε με ενδιαφέρει αυτό, με οποιοδήποτε και να παίξω για ένα μήνα ή λίγο περισσότερο ο παίκτης θα δείξει δραστική βελτιστοποίηση σε τουλάχιστον έναν ή περισσότερους παράγοντες του παιχνιδιού. Ο Unlimited το έκανε, ο nRated το έκανε, ο Edward το έκανε, οπότε δε βλέπω το λόγο να μην συνεχιστεί αυτό.

Έχεις σκεφτεί ποτέ να παίξεις σε διαφορετικό Server; Αν ναι, τότε που;

Ναι, προφανώς θέλω να πάω στον NA Server κάποια στιγμή. Στο επόμενο παγκόσμιο γίνομαι 24 χρονών και δεν νομίζω ότι αυτό είναι ενθαρρυντικό. Γενικά, οπουδήποτε μιλάνε Αγγλικά.

Τι άποψη έχεις για τις «Skill cap» ομάδες από την οπτική των δυνατοτήτων κατάταξης;

Νομίζω η 4η θέση ήταν η πιο υψηλή, πιθανότατα.

Ποιες είναι οι πιθανότητες της Ευρώπης στα παγκόσμια; Πιστεύεις ότι οι Fnatic θα είναι ανταγωνιστικοί;

Δεν παρακολουθώ το League Of Legends από τότε που τιμωρήθηκα, ότι και να πω θα είναι λάθος και ψέμα, οπότε καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους.

Ποια ADC ήταν οι πιο δύσκολοι της σεζόν; Ποιοι κατά τη γνώμη σου είναι οι 3 κορυφαίοι στην Ευρώπη και με ποιον θέλεις να παίξεις αντίπαλο πιο πολύ;

Δεν υπήρχε Bot lane το οποίο θα μπορούσε να αντέξει γενικά είτε λόγω του meta, είτε λόγω της αδυναμίας που υπάρχει με τα Ευρωπαϊκά Bot lanes εδώ και κάποια χρόνια. Η μόνη εξαίρεση ήταν το Bot lane των H2K. Νομίζω οι 2 κορυφαίοι είναι οι Hjarnan και Freeze. Καμιά άλλη προτίμηση από τη στιγμή που τα πάντα μοιάζουν τα ίδια ξανά και ξανά.

Υπήρχε μια πρόσφατη αναθεώρηση στα AP αντικείμενα, και πολλοί λένε ότι και τα ADC χρειάζονται αναθεωρήσεις στα αντικείμενα τους. Τι πιστεύεις για την τωρινή κατάσταση που έχουν τα αντικείμενα των ADC; Πιστεύεις ότι τα μονοπάτια των αντικειμένων είναι πλέον βαρετά; Τι θα άλλαζες για να βελτιώσεις τον ρόλο;

Πραγματικά εύχομαι κάποια στιγμή τα ADC να σταματήσουν να υπάρχουν για λίγο, ώστε να συνειδητοποιήσουν ότι τα αντικείμενα ρόλων είναι πραγματικά προβληματικά. Υπάρχουν άτομα που πληρώνονται για να λύνουν τέτοιου είδους προβλήματα, οπότε είναι δικό τους θέμα.Έχει αρχίσει ήδη λίγο να γίνεται με τον Mordekaiser. Το σκεφτόμουν αυτό και δεν καταλαβαίνω γιατί οι ομάδες δεν προσπαθούν να αντικαταστήσουν τα ADC με AP μάγους, στο Bot για παράδειγμα.

Στο παρελθόν έχει γίνει κριτική για τους ήρωες που επιλέγεις, λόγω τοθ ότι δεν σου αρέσει να παίζεις με ήρωες όπως η Kalista και η Sivir. Υπάρχει κάποια δόση αλήθειας μέσα σε αυτό; Τι διαδικασία ακολουθείς για να επιλέξεις κάποιον ήρωα;

Δεν έπαιξα Kalista και δεν νομίζω ότι αυτό ήταν πρόβλημα εξαρχής. Aκόμα και να έπαιζα είμαι 101% σίγουρος ότι δεν θα είχε τίποτα το διαφορετικό η ότι δε θα κερδίζαμε λόγω του ήρωα. Ξεκίνησα να παίζω Sivir, αλλά μετά από 1 εβδομάδα, οι αντίπαλες ομάδες άρχισαν να την κάνουν ban, οπότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι γι’ αυτό. Η επιλογή του ήρωα είναι σπάνια δική μου. Παρουσιάζω στην ομάδα μου με τις επιλογές που είχαμε κάνει και σύμφωνα με την προπόνηση της προηγούμενης εβδομάδας, και λίγο πολύ  αποφασίζουν ποια είναι η σωστή επιλογή.

To τουρνουά προαγωγής έρχεται σύντομα και οι Gambit επέλεξαν τους Mousesports ως αντιπάλους τους, Γιατί όμως;

Λογικά επειδή φαινομενικά είναι η πιο αδύναμη ομάδα να επιλέξουν. Εύχομαι στους Gambit τα καλύτερα από τη στιγμή που δεν θα μπορώ να βοηθήσω.

Έχοντας παρακολουθήσει τον τελικό, διαπίστωσες εκπλήξεις στον αγώνα μεταξύ Origen και Fnatic;

Είδα τα αποτελέσματα. Περίμενα ένα 3-1 για τους Fnatic όχι 3-2 για να είμαι ειλικρινής.

Ποιες είναι οι σκέψεις σου για την κάθε ομάδα και τις τωρινές δυνάμεις τους καθοδόν για το παγκόσμιο;

Οι origen θα μπορούσαν να πάνε πιο ψηλά αν δεν είχαν καταρρεύσει υπό την πίεση του hype, αλλά για τους περισσότερους οι Fnatic είναι το σίγουρο στοίχημα.

Παρακολουθείς άλλα Regions;

Όχι καθόλου.

Παρακολούθησες τους τελικούς του NA; Ποιες είναι οι σκέψεις σου για τις ομάδες αυτές και που θα τους έβαζες συγκριτικά με τις Ευρωπαϊκές ομάδες; Πόσο καλοί είναι οι Doublelift και Aphromoo;

Από τη στιγμή που το Lane face έχει λίγο πολύ εξαφανιστεί είναι πραγματικά δύσκολο να δεις συνδυασμούς να λάμπουν, αλλά εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα σταθούν στο ύψος της ευθύνης που θα τους δοθεί από την ομάδα.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο που έχεις αντιμετωπίσει φτιάχνοντας την καριέρα σου σαν επαγγελματίας παίκτης; Τι είναι αυτό που σε κάνει να συνεχίζεις;

Η Riot, με τους κανονισμούς και τις αποφάσεις της, μου έχει δημιουργήσει απάθεια και απογοήτευση για το παιχνίδι και την «καριέρα». Στο παρελθόν ήταν ενθαρρυντικό να δείξω μια καλύτερη ποιότητα από τους αντιπάλους στον ρόλο μου, τώρα ποια δεν ξέρω. Δεν έχει σημασία πλέον.

θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι στο League Of Legends;

Θα ξέρουμε μετά τα παγκόσμιο.

Έχεις παίξει αρκέτα Heroes of the Storm. Ποια είναι η άποψή σου για το παιχνίδι μέχρι τώρα και περιμένεις η ανάπτυξη του στη σκηνή των e-sports να είναι βιώσιμη επιλογή για τους παίκτες; Tι σε προσελκύει στο παιχνίδι;

Pιστεύω ότι είναι ένα μακράν διαφορετικό παιχνίδι από το Dota και League Of Legends, και θα προσελκύσει άτομα. Είναι βεβαία στο χέρι της Blizzard να το κάνει ένα σταθερό επαγγελματικό τίτλο παιχνίδι, αφού σε μερικά χρόνια οι υπόλοιποι τίτλοι θα πέσουν σε δημοτικότητα. Δεν έχω ιδέα πως θα το κάνει. Αλλά μπορείς να πεις ότι το Heroes of the Storm μπορεί να συγκριθεί πλέον με τη Season 1 του League Of Legends.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου πρωινό;

Γρήγορο φαγητό η δημητριακά.

Περισσότερα νέα για το League of Legends