Το Ricky and Morty announcer pack είναι διαθέσιμο για τη Dota 2

Οι χαρακτήρες του Cartoon Network συναντούν τη Dota 2

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Οι χαρακτήρες του Cartoon Network συναντούν τη Dota 2

rick-morty-dota-2

Αναπάντεχοι καλεσμένοι έρχονται στην Dota 2, αφού ανακοινώθηκε το «Ricky and Morty» announcer pack, με τους πρωταγωνιστές από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Adult Swim. Το crossover είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, αφού η Dota 2 είναι κυρίως γνωστή για τα στοιχεία real time strategy (RTS) και φαντασίας, ενώ το «Rick and Morty» ανήκει σε μεγάλο βαθμό στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.

Οι fans θα μπορούν να πάρουν το announcer pack από το επίσημο κατάστημα της Dota 2. Ο σχολιασμός από τους δύο χαρακτήρες θα ικανοποιήσει τους φίλους της σειράς, αφού οι χαρακτήρες συνεχώς τσακώνονται και πανικοβάλλονται για τα events του παιχνιδιού και τις super moves, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Το timing για το announcer pack είναι πολύ καλό, αφού ο «Rick and Morty» βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη σεζόν. Επίσης, έχει ήδη δοθεί το πράσινο φως για την κυκλοφορία της τρίτης σεζόν, πράγμα που αποδεικνέυει πως η σειρά έχει μαζέψει αρκετό κοινό, δεδομένου ότι έκανε το ντεμπούτο της το 2013.

Είναι σαφές ότι η σχέση μεταξύ των δύο χαρακτήρων είναι μια πιο σκοτεινή εκδοχή αυτής που παρατηρείται στο «Back to the Future», όπως επεσήμανε το Polygon. Ο Rick φαίνεται να είναι μια εκδοχή του Doc Brown, ο οποίος τυγχάνει να είναι ένας αλκοολικός, ενώ ο Morty είναι πιο δειλή έκδοση του Marty McFly. Επιπλέον, οι δύο χαρακτήρες έχουν εμπλακεί σε ταξίδια στο χρόνο και σε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών διαστάσεων.

Το αστείο είναι ότι και οι δύο χαρακτήρες δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τη δράση του παιχνιδιού και τσακώνονται συνεχώς. Ο Morty ακόμη νιώθει ταπεινωμένος εξαιτίας ορισμένων finishing moves, με αποτέλεσμα ο Rick να προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Το μόνο πράγμα που λείπει είναι τα συνεχή ρεψίματα του Rick, ένα γνώρισμα που τον έχει κάνει πολύ δημοφιλή στη σειρά κινουμένων σχεδίων.

Οι Fans της σειράς ή όσοι θέλουν να ακούσουν χιουμοριστικό commentary, μπορούν να αγοράσουν το announcer pack από το Steam στην τιμή των $7.99. Η σειρά «Rick and Morty» προβάλλεται στο Cartoon Network ως μέρος του Adult Swim περιεχομένου.

Πηγή: International Business Times

Περισσότερα νέα για το Dota 2

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.