Το Easter Egg του Heroes of the Storm

Μια έκπληξη με δόση νοσταλγίας περιμένει τους παίκτες του Heroes of the Storm στη menu screen του Kharazim

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μια έκπληξη με δόση νοσταλγίας περιμένει τους παίκτες του Heroes of the Storm στη menu screen του Kharazim

Με κάθε hero που προστίθεται στο Heroes of the Storm, υπάρχει και μια νέα και μοναδική menu screen. Την προηγούμενη εβδομάδα προστέθηκε ο Kharazim, ο Monk από το Diablo 3 και μαζί του η καινούρια menu screen, η οποία προσφέρει κάτι παραπάνω στους παίκτες από τα συνηθισμένα.

Αρχικά, εντοπίστηκε από το Heroes Nexus και είναι ένα παιχνίδι μέσα σε ένα άλλο παιχνίδι (Inception;). Το Easter Egg που βλέπει κάθε παίκτης στη menu screen του Heroes of the Storm μπορεί να το αναγνωρίσει εύκολα αν έχει παίξει έστω μια φορά στο Nintendo Entertainment System: είναι το Duck Hunt.

Το παιχνίδι δεν ξεκινάει μόνο του παρ’ όλα αυτά -γι’ αυτό εξάλλου και πρόκειται για Easter Egg. Κοιτώντας το menu, θα παρατηρήσετε κάτι δέντρα στην άκρη της οθόνης. Για να ξεκινήσετε το παιχνίδι, κλικάρετε συνεχόμενα πάνω στα δέντρα (όχι όμως πολύ γρήγορα, γιατί θα ξοδέψετε άσκοπα τις σφαίρες σας).

Στο post του Heroes Nexus διαβάζουμε το εξής: «Αφού κλικάρετε πάνω στα δέντρα, θα εμφανιστεί μια πάπια και θα έχετε στη διάθεσή σας μερικές σφαίρες για να την χτυπήσετε. Δε θα πετύχετε τίποτα κάνοντας spamming με mouse clicks. Αν την χτυπήσετε με μια από τις πρώτες σφαίρες, θα κερδίσετε παραπάνω πόντους. Αν αστοχήσετε και εξαντλήσετε τις σφαίρες σας, η πάπια θα πετάξει μακριά. Οι γύροι γίνονται όλο και πιο δύσκολοι όσο προχωράτε και οι πάπιες κινούνται εξαιρετικά γρήγορα!»

Φυσικά, μην περιμένετε να συρρεύσουν άτομα στο Heroes of the Storm για να δουν το mini-game σε δράση, αλλά είναι ένας ωραίος και ευχάριστος τρόπος να περάσει η ώρα ενώ περιμένετε για τους φίλους να μπουν online ή αν είστε απλώς απογοητευμένοι από το losing streak σας. Αλλά και πάλι, αν το Duck Hunt δεν πάει και τόσο καλά και καταλήξετε με μια πάπια να σας περιγελά, μάλλον δε θα γλιτώσετε τo rage quit.

Πηγή: Nerd Reactor

Περισσότερα νέα για το Heroes of the Storm

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.