Η Square Enix δωρίζει ένα νησί σε διαγωνισμό του Just Cause 3

Το αφεντικό τρελάθηκε!

Platforms
 
Genres
,  
Publisher
 

Το αφεντικό τρελάθηκε!

JC3-Island-Competition-Ann-600x367

Η Square Enix δίνει ένα πραγματικό νησί στο νικητή του διαγωνισμού του Just Cause 3. Για να λάβετε μέρος, πρέπει να προ παραγγείλετε το παιχνίδι όπου μέσα θα βρείτε έναν κωδικό.

«Ο διαγωνισμός θα είναι μια άσκηση στην καταστροφή, με τους συμμετέχοντες να αγωνίζονται για το ποιος θα σκοράρει τους περισσότερους Chaos Points, χρησιμοποιώντας τα όπλα, τις βόμβες, τα οχήματα και το grappling hook του Rico. Όσο πιο δημιουργικό και εφευρετικό είναι το χάος, τόσο περισσότερα Chaos Points θα κερδίζουν οι παίκτες, με ένα πραγματικό νησί να δίνεται στον νικητή με την υψηλότερη βαθμολογία.»

Η τοποθεσία του νησιού θα καθοριστεί από τον χορηγό του διαγωνισμού. Δεν είναι εγγυημένο αν θα είναι κατοικήσιμο, ανεπτυγμένο ή προσβάσιμο με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από βάρκα. Το κόστος του νησιού φτάνει μέχρι τα $ 50.000 δολάρια. Ο νικητής μπορεί επίσης να επιλέξει να λάβει ένα χρηματικό έπαθλο αντί του νησιού.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 1 Δεκεμβρίου και θα τρέχει για 90 μέρες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

Δείτε το trailer του διαγωνισμού.

Περισσότερα νέα για το Just Cause 3