Νέο Team Fortress 2 game mode από την Bad Robot

Το Team Fortress 2 έχει ένα νέο mode! Λέγεται Pass Time, βρίσκεται ακόμα σε beta

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Το Team Fortress 2 έχει ένα νέο mode! Λέγεται Pass Time, βρίσκεται ακόμα σε beta, και παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πως θα είναι

hjCLQmjufnyR.878x0.Z-Z96KYq

Πρόκειται για ένα mode σε στυλ American Football, αλλά με όπλα. Ο στόχος της ομάδας σας είναι να αρπάξει την μπάλα από το κέντρο του map και να την τοποθετήσει βαθιά στη βάση της αντίπαλης ομάδας, στο στόχο που λαμπιρίζει.

Αν κουβαλάτε την μπάλα, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο όπλο. Μπορείτε, ωστόσο, να έχετε ένα σύντομο speed boost και να βλέπετε τις τοποθεσίες όλων τους συμπαικτών και των αντιπάλων σας, τονισμένες πάνω στο χάρτη. Μπορείτε επίσης να κάνετε πάσα την μπάλα, με τον κίνδυνο κάποιος να σας την κλέψει.

Είναι ενδιαφέρων πως το mode το οραματίστηκε η Bad Robot και ανέλαβε το development από κοινού με τα Escalation Studios. «Το PASS Time σηματοδοτεί την πρώτη είσοδο της Bad Robot στον τομέα του rapidly iterative content, και η εταιρεία περιμένει με ανυπομονησία feedback για την beta, ώστε να δουλέψει με το TF community για να εξελίξει το παιχνίδι», λέει η ανακοίνωση του TF2 blog. «Αυτός είναι ένας νέος τρόπος για να κάνουμε πράγματα γι’ αυτούς, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να δείτε πώς εξελίσσεται όλο αυτό με την πάροδο του χρόνου».

Για να ανακεφαλαιώσουμε, η εταιρεία παραγωγής που συμμετέχει στην παραγωγή της νέας ταινίας Star Wars συνεργάζεται με την Valve για να δημιουργήσει ένα capture-the-flag style mode επηρεασμένο από τον αθλητισνό για το Team Fortress 2, ένα παιχνίδι με καπέλα. Είναι παράξενα τα video games ώρες-ώρες.

Για να παίξετε το Pass Time: ανοίγετε το TF2 και στο Play Multiplayer menu επιλέγετε «Play Beta Maps». Εναλλακτικά, πηγαίνετε στον server browser και ψάξτε για το « pass_warehouse».

Πηγή: PC Gamer

Περισσότερα νέα για το Team Fortress 2

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.