Τι μας υπόσχεται το Supremacy Mode του Star Wars Battlefront

Boba Fett, Darth Vader and Luke Skywalker στους τεράστιους και γεμάτους δράση maps του Star Wars Battlefront

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Boba Fett, Darth Vader and Luke Skywalker στους τεράστιους και γεμάτους δράση maps του Star Wars Battlefront

tZ44n4kMWbcx.878x0.Z-Z96KYq

Στο Supremacy mode του Star Wars Battlefront θα δούμε rebels εναντίον stormtroopers, TIE fighters εναντίον X-wings και Καλούς εναντίον Κακών να παλεύουν για τον έλεγχο μερικών από τους μεγαλύτερους multiplayer maps του παιχνιδιού.

Έτσι περιγράφει η developer DICE το Supremacy, που θυμίζει το Conquest mode του Battlefield:

Το Supremacy επικεντρώνεται σε πέντε σημεία ελέγχου διάσπαρτα κατά μήκος του χάρτη. Ο στόχος είναι να αποκτήσει η ομάδα τον έλεγχο του συνόλου των πέντε, ή της πλειονότητάς τους, πριν ολοκληρωθεί ο γύρος των 10 λεπτών. Κάθε ομάδα ξεκινά έχοντας δύο σημεία υπό τον έλεγχό της και αρχικά μάχεται για την κατάκτηση του πέμπτου σημείου που βρίσκεται στο κέντρο. Μετά από αυτό, τα σημεία ελέγχου θα πρέπει να κατακτηθούν με καθορισμένη σειρά. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει δράση σε δύο σημεία ελέγχου ταυτόχρονα, ένα για κάθε ομάδα.

Κλασικοί χαρακτήρες όπως οι Boba Fett, Darth Vader και Luke Skywalker θα αγωνιστούν για την επικράτηση στους maps όπως ο Endor, όπου οι μάχες θα περιλαμβάνουν real-life αντιπάλους.

«Όταν κάνετε spawn στο Supremacy, δε χρειάζεται να μετακινηθείτε μακριά για να δείτε συμμάχους και εχθρούς», δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιαστής Dennis Brannvall. «Ρίχνεστε σε ένα τεράστιο μέτωπο, όπου η οθόνη σας είναι γεμάτη με αντιπάλους: Infantry, Heroes, Walkers, και starfighters. Προετοιμαστείτε για σκληρούς Star Wars».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το Fighter Squadron Mode του παιχνιδού.

Το Star Wars Battlefront, το οποίο επικρότησαν οι fans όσο κανένα άλλο παιχνίδι κατα την παρουσίασή του στη Gamescom, θα κυκλοφορήει για PlayStation 4, Xbox One και Windows PC στις 20 Νοεμβρίου.

Πηγή: Polygon

Περισσότερα νέα για το Star Wars Battlefront

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.