Χωρίς single-player campaign το Star Wars: Battlefront

Η EA επιλέγει να μην υπάρχει single-player campaign στο Star Wars: Battlefront, αφού υποστηρίζει ότι δε θα είχε απήχηση

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Η EA επιλέγει να μην υπάρχει single-player campaign στο Star Wars: Battlefront, αφού υποστηρίζει ότι δε θα είχε απήχηση

KXaNGgU6fXAT.878x0.Z-Z96KYq

Το Star Wars: Battlefront θα έχει αντιπάλους ελεγχόμενοτς από AI για single-player/co-op modes όπως το Survival, αλλά δε θα υπάρχει κάποιο κανονικό single-player campaign στο οποίο θα μπορούν οι παίκτες να εμβαθύνουν. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Electronic Arts, Peter Moore, δήλωσε στο Gamespot τον απλούστατο λόγο για τον οποίο γίνεται αυτό: Σχεδόν κανένας δε θα έμπαινε καν στο κόπο να το παίξει.

O Moore εξήγησε ότι οι εν λόγω αποφάσεις λαμβάνονται χρόνια πριν από την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού, και αυτό μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε προβλήματα. «Στο διάστημα από την έναρξη του development ενός παιχνιδιού ως και την ολοκλήρωσή του, ο κόσμος αλλάζει. Θυμάμαι όταν αρχίσαμε να εργαζόμαστε πάνω στο Star Wars: The Old Republic. Εκείνη την εποχή, το αρχικό πλάνο ήταν να φτιάξουμε ένα παιχνίδι με συνδρομή,» εξήγησε. «Μέχρι τη στιγμή που είχαμε το παιχνίδι έτοιμο, το μοντέλο μας ήταν ένα μη-συνδρομητικό παιχνίδι. Γι ‘αυτό έπρεπε να σταματήσει το παιχνίδι και να φτιαχτεί ξανά ως δωρεάν παιχνίδι με μικροσυναλλαγές, αλλά ακόμα και τότε υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που ήθελαν να παραμείνει με συνδρομή».

Star-Wars-Battlefront-Screen-555x250

Απαντώντας στο ότι τα «triple-A» παιχνίδια όπως το Star Wars: Battlefront «παραδοσιακά»πουλάνε περισσότερο όταν έχουν single-player campaign ο Moore είπε «ίσως έχετε δίκιο», αλλά και ότι «στην πραγματικότητα πολύ λίγοι παίζουν το single-player mode σε αυτά τα παιχνίδια. Αυτό δείχνουν τα δεδομένα που έχουμε.»

Η EA είχει πει στο παρελθόν ότι το Star Wars: Battlefront επρόκειτο να είναι ένα multiplayer παιχνίδι από την αρχή, αλλά νομίζω ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος δηλώνει τόσο ανοικτά γιατί συμβαίνει αυτό. Το Star Wars: Battlefront θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου.

Πηγή: PC Gamer

Περισσότερα νέα για το Star Wars Battlefront

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.