Δεν θα επιστρέψουν παλιότεροι χαρακτήρες
Το Mass Effect Andromeda θα φτιαχτεί σε μια νέα engine, αλλά θα κρατήσει κάποια στοιχεία από προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.
Το Mass Effect Andromeda θα διαδραματίζεται σε έναν διαφορετικό γαλαξία. Η αρχική τριλογία διαδραματιζόταν στο Milky Way. Γι’ αυτό το λόγο, το νέο παιχνίδι δεν θα φέρει πίσω κανένα από τους παλιούς χαρακτήρες. Δεν θα έβγαζε νόημα, σύμφωνα με την BioWare. Αυτό το επιβεβαίωσε και ο senior development director της BioWare, Chris Wynn που απάντησε σε μια σχετική ερώτηση ενός fan στο Twitter.
Δεν θα υπάρχουν λοιπών επιστρέφοντες κεντρικοί χαρακτήρες αλλά ο Wynn δεν μπορούσε να πει το ίδιο για λιγότερο σημαντικούς χαρακτήρες μιας και η ιστορία δεν είναι έτοιμη. Η BioWare θα φέρει επίσης στοιχεία από προηγούμενα παιχνίδια όπως το Mako και κάποιους αγώνες, ώστε να κάνουν τους παίκτες να νιώσουν πιο άνετα.
Επιπλέον το σύστημα μάχης θα είναι βασισμένο στο Mass Effect 3. Ο Wynn πρόσθεσε ότι νέα στοιχεία θα προστεθούν και οι μάχες θα είναι πιο δυναμικές, παρ’ όλα αυτά παρόμοιες.
Ακόμα δεν ξέρουμε πολλά για το Andromeda. Πρόσφατα μάθαμε τον τίτλο του παιχνιδιού. Ξέρουμε ότι θα πρωταγωνιστεί ένας νέος ήρωας και θα περιλαμβάνει crafting.
Social Media
18.202 Likes
582 Followers
3.940 Subscribers
2.114 Followers
3.386 Followers