Η σύσταση φίλων αποσύρεται σε τριάντα ημέρες

Το πρόγραμμα σύστασης φίλων, ένα σύστημα που σχεδιάστηκε για να διευκολύνει και να ανταμείψει

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

rafarticlebanner-1920x1080_1

Το πρόγραμμα σύστασης φίλων, ένα σύστημα που σχεδιάστηκε για να διευκολύνει και να ανταμείψει τους παίκτες να συστήσουν το League σε φίλους, κυκλοφόρησε αρχικά το 2010. Με την πάροδο των χρόνων, ενημερώσαμε αρκετές φορές το πρόγραμμα σύστασης φίλων, προκειμένου να καταστήσουμε πιο εφικτές τις βαθμίδες βραβείων και να μειώσουμε το botting. Από την επανακυκλοφορία τους προγράμματος σύστασης φίλων στις αρχές του έτους, παρακολουθούμε τον τρόπο με τον οποίοι οι καινούργιοι παίκτες και οι παίκτες που πραγματοποιούν συστάσεις χρησιμοποιούν τη λειτουργία. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η λειτουργία δεν βοηθάει τους παίκτες να βρουν νέα άτομα για να παίξουν. Για την ακρίβεια, πειραματιστήκαμε με την απενεργοποίηση του προγράμματος σύστασης φίλων σε ορισμένες περιοχές και δεν διαπιστώθηκε κάποια διακριτή αλλαγή στις συμπεριφορές στα κοινωνικά μέσα. Τα συστήματα κοινωνικής δικτύωσης του League θα πρέπει να διευκολύνουν και να ανταμείβουν τη συμμετοχή στο Φαράγγι με φίλους, το πρόγραμμα σύστασης φίλων, όμως, δεν εκπληρώνει πλέον αυτόν το σκοπό. Για το λόγο αυτό, θα αποσύρουμε το πρόγραμμα σε τριάντα ημέρες.

Οι πρόσφατες λειτουργίες, όπως η ΠΕ ομάδας, η εύρεση φίλων και η Ομαδική Εβδομάδα και Πάρτι στην πισίνα που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα, βοήθησαν τους παίκτες να παίξουν με φίλους, ενώ ταυτόχρονα ξεκλείδωναν συναρπαστικές ανταμοιβές. Σκοπεύουμε να προχωρήσουμε μπροστά, να σχεδιάσουμε, να δημιουργήσουμε και να στηρίξουμε συστήματα κοινωνικής δικτύωσης και λειτουργίες που θα πραγματοποιούν όλα τα παραπάνω.

Εν τω μεταξύ, το πρόγραμμα σύστασης φίλων θα παραμείνει πλήρως λειτουργικό, και θα μπορείτε να αποκτήσετε έως 5000 IP, καθώς και τον Γκρίζο Γουόργουικ και τον Μεσαιωνικό Τουίτς συστήνοντας πέντε φίλους πριν από τις 5 Σεπτεμβρίου. Μόλις το πρόγραμμα απενεργοποιηθεί, οι δύο αμφιέσεις θα μετατραπούν σε περιορισμένης έκδοσης, αλλά ενδέχεται στο μέλλον να επιστρέψουν ως ανταμοιβές για κάποιο άλλο σύστημα κοινωνικής δικτύωσης. Φυσικά, δεν πρόκειται να ξεχάσουμε τους παίκτες με πολλές συστάσεις από τις παλιές εκδόσεις του προγράμματος σύστασης φίλων. Εργαζόμαστε ενεργά με τον καθένα ξεχωριστά ώστε να λάβουν τις ανταμοιβές τους και δεν πρόκειται να θεωρήσουμε ότι το πρόγραμμα σύστασης φίλων έχει λήξει πλήρως έως ότου ολοκληρωθεί αυτό.

Το πρόγραμμα σύστασης φίλων κλείνει στις 5 Σεπτεμβρίου.

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends