Αποκάλυψη του νέου expansion World of Warcraft: Legion [Gamescom 2015]

Demon hunters, νέο honor system, artifacts weapons, και άλλα στην παρουσίαση του World of Warcraft: Legion

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Demon hunters, νέο honor system, artifacts weapons, και άλλα στην παρουσίαση του World of Warcraft: Legion στη Gamescom

Αρχικά παρουσιάστηκε ο «συνδετικός κρίκος» μεταξύ των δύο expansions με ένα βίντεο όπου βλέπουμε τον warrlock Gul’dan να ανακαλύπτει τον ανταγωνιστή του, Illidan Stormrage.

Το νέο expansion εκτυλίσσεται στην περιοχή με όνομα Broken Isles.

broken

theee

Οι παίκτες ανακαλύπτουν το Tomb of Sargeras, ένα βασικό σημείο εισβολής του Burning Legion demon army, και αναζητούν στις νέες διαθέσιμες περιοχές τους «Pillars of Creation», υπολείμματα των Τιτάνων που κάποτε κυριαρχούσαν στον κόσμο του Azeroth.

legion

elves here!

420

azsuna

asl

Η Dalaran, μια πλωτή πόλη που αποτελούσε βασικό κομμάρτι του World of Warcraft: Wrath of the Lich King expansion, θα αποτελεί πλέον το σημείο συνάντησης των παικτών στο καινούριο expansion. Η Val’Sharah θα είναι η περιοχή των night elves και θα περιλαμβανει ένα ταξίδι στο Emerald Dream.

Εντυπωσιακά artifacts, 36 στο σύνολο και μοναδικά για κάθε χαρακτήρα, με δυνατότητα customisation, εμφανίζονται στο World of Warcraft: Legion.

whoa

doomh

FROST

eagle sp

ashbr

staff

custom

icesoul

ash

artiiiiii

artiii

ssssss

champs

oha

co

Δόθηκε έμφαση επιπλέον στην ταυτότητα κάθε class, στη δράση ενός χαρακτήρα ως αρχηγού και στην προσπάθεια δημιουργίας μιας ισχυρής ομάδας, αλλά όχι ενός στρατού. Το σύστημα που είδαμε στο προηγούμενο expansion εκσυγχρονίζεται και προστίθενται τα Class Orders και Order Halls.

Τα Class orders θα περιλαμβάνουν ένα champion system το οποίο η Blizzard δήλωσε πως θα δημιουργήσει βασισμένη στο follower system του Warlords of Draenor expansion. Οι champions θα είναι non-player βοηθητικοί χαρακτήρες. Το νέο σύστημα των Class Orders θα θέτει κάθε χαρακτήρα υπεύθυνο για την οργάνωση κινήσεων βασισμένων στην class όπου ανήκει ο παίκτης. Οι warlocks, για παράδειγμα, θα υπάρχουν σε έναν Burning Legion portal world. Τα Order Halls θα είναι οι χώροι οργάνωσης των επιχειρήσεων κάθε class. Τέλος, το level cap αυξάνεται από το level 100 στο level 110.

raid2

raid

dungeons

3rd  !

3rd

3rd dun

2nd a

2nd

dunge

1st

scscsss

H Blizzard δήλωσε επίσης πως θέλει να δώσει περαιτέρω έμφαση στα Dungeons και να εντείνει το ενδιαφέρον των παικτών. Αξιοσημείωτη είναι η επιστροφή του Violet Hold, που είχαμε δει στο Wrath of the Lich King expansion. Το raid Emerald Nightmare είναι παραλλαγή του Emerald Dream, όπου οι παίκτες αναζητούν τον legendary druid και προστάτη θεό Cenarius για να πολεμήσουν τον Xavius. Είδαμε επίσης το 10-boss raid με όνομα Suramar Palace, όπου οι παίκτες μάχονται εναντίον του Gul’dan.

Η καινούρια hero class, η class των Demon Hunters, φαίνεται να βασίζεται στον Illidan μέσα από τα μάτια του οποίου βλέπουμε την ιστορία των Demon Hunters.

demonhu

Οι Demon Hunters θα ξεκινούν από υψηλό επίπεδο. Εκτός από τις βασικές ικανότητές τους, θα έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώνονται σε πιο ισχυρές δαιμονικές φιγούρες, παίρνοντας τη μορφή των εχθρών που κυνηγούν. Οι Demon Hunters θα έχουν μόνο δύο specs αντί για τρεις. Το havoc spec θα βασίζεται στο damage, και το vengeance spec θα επιτρέπει tanking.

specsskills

Είναι αξιοσημείωτο το skill του Double Jump, το οποίο θα κατέχουν οι Demon Hunters, πέραν των άλλων abilities.

double jump

Η Blizzard ανακοίνωσε, τέλος το νέο Honour System. Πλέον θα υπάρχουν Honour Ranks τα οποία θα προσφέρουν pvp talents, ενώ συγκεκριμένα artifacts θα είναι διαθέσιμα μόνο για παίκτες που βρίσκονται σε συγκεκριμένα prestige ranks.

varia

pres

pvp talents

H beta του World of Warcraft: Legion αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος.

Πηγή: Blizzard Twitch

Περισσότερα νέα για το World of Warcraft: Legion

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.