Το 2016 η κυκλοφορία του Final Fantasy XV

Επιβεβαιώνει ο Tabata

Platforms
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Επιβεβαιώνει ο Tabata

final fantasy 15

Μιλώντας στο GameSpot, ο director του Final Fantasy XV Hajime Tabata αποκάλυψε ότι οι οπαδοί του παιχνιδιού θα μπορέσουν να παίξουν τον πολυαναμενόμενο RPG τίτλο πριν το 2017, υποδηλώνοντας έτσι ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016.

Όταν ρωτήθηκε για τα σχέδια της Square Enix να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Final Fantasy XV, ο Tabata είπε: «To λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να σας πω πως δεν θα κυκλοφορήσει φέτος. Πιστεύω πως θα μπορέσουμε να σας πούμε πότε θα ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας στο PAX Prime, στο τέλος του μήνα».

Ο Tabata επίσης μοιράστηκε τις σκέψεις του ενώ είπε πως συμπονά τους οπαδούς της σειράς που ένοιωσαν πως η πρόσφατη συνέντευξη τύπου στο Gamescom ήταν κάπως λειψή. «Ξέρουμε πως ο κόσμος νιώθει κάπως ανήσυχος. Το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να τους διαβεβαιώσω ότι έχουμε καταλήξει σε μια ημερομηνία κυκλοφορίας, έχουμε ένα πλήρες πρόγραμμα μέχρι να κυκλοφορήσει το παιχνίδι και προχωράμε με βάση αυτό».

Μετά ο Tabata έδωσε την καλύτερη πληροφορία για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Final Fantasy XV που έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα: «Μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι δεν θα είναι το 2017. Θα είναι πριν από αυτό».

To Final Fantasy XV βρίσκεται υπό ανάπτυξη για Xbox One και Playstation 4.

Περισσότερα νέα για το Final fantasy XV

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.