Το Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain για PC θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου

Οι PC Gamers θα έχουν στα χέρια τους το Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain την ίδια μέρα με τους Console Gamers

Platforms
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Οι PC Gamers θα έχουν στα χέρια τους το Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain την ίδια μέρα με τους Console Gamers

Artworks-metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-038

Τα καλά νέα: η ημερομηνία κυκλοφορίας της PC έκδοσης του Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain έχει μετακινηθεί στην 1η Σεπτεμβρίου από την αρχική προβλεπόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας της 15ης Σεπτμεβρίου. Επομένως, η κυκλοφορία της PC έκδοσης συμπίπτει πλέον με την κυκλοφορία για κονσόλες. Τα λιγότερο καλά νέα: το online component που θα δούμε στις κονσόλες στις 6 Οκτωβρίου δεν θα είναι διαθέσιμο στο PC μέχρι τον Ιανουάριο το 2016.

«Αρχικά δεν πστευάμε ότι θα ήταν δυνατόν ένα τέτοιο επικό παιχνίδι να κυκλοφορήσει για PC την ίδια ημέρα που θα κυκλοφορήσει η αντίστοιχη έκδοση για κονσόλες, αλλά όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν εργαστεί επιμελώς για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καταναλωτών μας που παίζουν σε PC», δηλώνει ο Tomotada Tashiro, πρόεδρος της Konami Digital Entertainment BV σε δελτίο Τύπου. «Είμαστε βέβαιοι ότι οι χρήστες του Steam θα είναι ικανοποιημένοι με το περιεχόμενο που θα τους παρέχουμε στην Steam έκδοση».

Η Konami αναφέρει επίσης ότι οι προ-παραγγελίες περιλαμβάνουν ένα δωρεάν αντίτυπο του Metal Gear Solid: Ground Zeroes και ένα συλλεκτικό βίντεο με παρασκηνιακό υλικό. Το DLC της προ-παραγγελίας περιλαμβάνει ένα «Venom Snake emblem» και ένα «Mother Base staff».

Το Phantom Pain, όπως και το Ground Zeroes, θα υποστηρίζει 4K αναλύσεις. Θα υπάρξουν επίσης κάποια επιπλέον απροσδιόριστα Nvidia GeForce οπτικά εφέ.

Πηγή: PC Gamer

Περισσότερα νέα για το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.