Στείλτε τους Sims σας στο κολέγιο με την νέα τροποποίηση Sims 4 «Get to College»

Φανατισμένοι ή και όχι τόσο παίκτες των Sims, ετοιμαστείτε για νέες δυνατότητες

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

maxresdefault

Φανατισμένοι ή και όχι τόσο παίκτες των Sims, ετοιμαστείτε για νέες δυνατότητες. Πως θα σας φαινόταν αν πλέον μπορούσατε να στείλετε τους Sims σας στο πανεπιστήμιο με σκοπό μία ανώτατη εκπαίδευση, καλύτερες ευκαιρίες για ανάπτυξη και μία καλύτερη ζωή; Σίγουρα όχι άσχημο. Χάρη λοιπόν στις δωρεάν τροποποιήσεις του Simmmythesim, Sims 4: Get to College, αυτό πλέον γίνεται εφικτό.

Αυτή η τροποποίηση φέρνει στο προσκήνιο τρεις νέες κατευθύνσεις που μπορούν να επιλεχθούν από εσάς και κατ’ επέκταση και τους Sims σας. Έχουμε λοιπόν κατευθύνσεις που σχετίζονται με τη «Φυσική Αγωγή», τις «Καλές Τέχνες» και τέλος τη «Μουσική». Φυσικά κάθε κατεύθυνση έχει τους δικούς της στόχους που θα πρέπει να επιτευχθούν καθώς και τα δικά της κτίρια. Μαζί με αυτές τις καινούριες αλλαγές, έρχονται και νέα «αντικείμενα» όπως είναι η «Εξέδρα» του ομιλητή, μαζί και με άλλες πανεπιστημιακά πάντα συνδεδεμένες, αλληλεπιδράσεις.

Η ζωή του πανεπιστημίου είναι κατανεμημένη σε συγκεκριμένες μέρες με την κάθε μία από αυτές να έχει έναν δικό της μοναδικό σκοπό που σχετίζεται με το κολέγιο. Οι «Ημέρες των Δραστηριοτήτων» λαμβάνουν χώρα κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και περιλαμβάνουν δραστηριότητες που σχετίζονται με τις κατευθύνσεις σας. Οι Τρίτες και οι Πέμπτες χαρακτηρίζονται ως «Ημέρες Διαλέξεων», στην διάρκεια των οποίων θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε διαλέξεις και να κάνετε τυχόν ερωτήσεις. Η εβδομάδα τελειώνει με την Παρασκευή όπου πιθανόν θα είναι η «Ημέρα των Παρουσιάσεων» κατά την οποία, ο Sim σας θα καλείται να κάνει μία παρουσίαση μέσα στην τάξη.

Ειδικά το τελευταίο κομμάτι, των παρουσιάσεων, δείχνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς αν ο Sim σας επιλέγει να μη μελετά, τότε λογικό και επόμενο είναι τόσο οι βαθμοί του όσο και οι επιδόσεις του να κατρακυλήσουν. Σύμφωνα με τον τροποποιητή Simmy, θα χρειαστούν πολλές άγρυπνες νύχτες και τουλάχιστον 4 ώρες διαβάσματος για να επανέλθει και να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή βαθμολογία. Φυσικά, υπάρχει και μία καλή πλευρά σε όλο αυτό, που θα δικαιώσει το ατελείωτο διάβασμα των Sims σας. Όσοι καταφέρουν και αποφοιτήσουν, θα ξεκινήσουν τις καριέρες τους από το “επίπεδο 4″, πράγμα που θα τους δώσει τεράστιο προβάδισμα ανάμεσα στους λοιπούς μη μορφωμένους συνανθρώπους τους.

Για να αποκτήσετε αυτή τη τροποποίηση, χρειάζεται πρωτίστως να έχετε την επέκταση Sims 4: Get to Work και την 1.9.80 έκδοση του παιχνιδιού. Η τροποποίηση έρχεται μαζί και με μία σύσταση προς τους παίκτες, για να απενεργοποιήσουν τη “γήρανση” στους Sims αν πρόκειται να τους στείλουν στο πανεπιστήμιο, με σκοπό όταν θα αποφοιτήσουν να διατηρούν ακόμα τη νεότητα τους.

Περισσότερα νέα για το Sims 4

Υποστηρίζει οτιδήποτε (σχεδόν) μπορεί να αναχθεί σε τέχνη. Κάποια στιγμή το πτυχίο της θα γράφει "Ιστορικός", και όταν δεν μαθαίνει ημερομηνίες & ιστορικά γεγονότα παίζει & δοκιμάζει ό,τι game υπάρχει.