Σε λειτουργία οι Ευρωπαϊκοί servers του MechWarrior Online

H Piranha Games ανακοίνωσε χθες ότι σχεδόν δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του MechWarrior Online

Platform
 

H Piranha Games ανακοίνωσε χθες ότι σχεδόν δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του MechWarrior Online, οι Ευρωπαϊκοί servers είναι πλέον σε λειτουργία

7acd3b648c91b00160a651216891a11a (1)

Το στούντιο είπε ότι οι νέοι servers θα βελτιώσουν τους χρόνους ping για τους Ευρωπαίους παίκτες 50% κατά μέσο όρο.

To MechWarrior Online εισέρχεται στην «τελική φάση υλοποίησης των επιθυμητών χαρακτηριστικών του» είπε η Piranha σε μια δήλωση. Η φάση αυτή περιλαμβάνει την εξίσωση του ανταγωνισμού στο παιχνίδι σε όλο τον κόσμο δημιουργώντας servers σε νέες θέσεις. Οι Ευρωπαϊοι παίκτες αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 40% της συνολικής βάσης παικτών του MechWarrior Online, σύμφωνα με το πρακτικό Infographic που ακολουθεί. Έχουν επίσης καλύτερη αναλογία νίκης/ήττας και kill/death από τους παίκτες της Βόρειας Αμερικής, ένω  για κάποιο λόγο φαίνεται να δείχνουν προτίμηση για τη Lyran Commonwealth.

hmXxJFQaL_5C.878x0.Z-Z96KYq

«Η κοινότητα του MechWarrior Online ήταν πάντοτε ανταγωνιστική εξαιτίας της φύσης του gameplay του MechWarrior. Τώρα, που έχουμε προσθέσει ευρωπαϊκούς servers, ένα τεράστιο τμήμα της βάσης των παικτών μας που ζει στην περιοχή αυτή, θα έχει την ευκαιρία να βιώσει το MechWarrior Online στο υψηλότερο ανταγωνιστικό  του επίπεδο» δήλωσε ο πρόεδρος της Piranha Games, Russ Bullock.

Το MechWarrior Online έχει εξελιχθεί με βραδύτερους ρυθμούς απ’ ό,τι αναμενόταν αρχικά. Το Community Warfare, για παράδειγμα, προβλεπόταν να προστεθεί εντός 90 ημερών από την έναρξη της open beta, η οποία ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2012. Όμως, στην πραγματικότητα αυτό υλοποιήθηκε  δύο χρόνια μετά. Ωστόσο, το παιχνίδι φαίνεται να έχει αυξήσει το ρυθμό εξέλιξής του, από τότε που η Piranha απέκτησε τα πλήρη δικαιώματα του παιχνιδιού από τον αρχικό publisher, την Infinite Games, και αφοσιώθηκε στην «αποτελεσματικότερη ανάπτυξη».

Για να γιορτάσει το λανσάρισμα των ευρωπαϊκών servers, η Piranha διοργανώνει ένα event, το «European Takeover», που αρχίζει σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα στις 31 Ιουλίου.

Πηγή: PC Gamer

Περισσότερα νέα για το MechWarrior Online

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.