Προσωρινό patch για το Batman: Arkham Knight

Έρχεται τον Αύγουστο

Έρχεται τον Αύγουστο

Arkham-Knight

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Warner, τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει ένα patch για το Batman: Arkham Knight στο PC.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά από κάποιες φήμες που έλεγαν πως το παιχνίδι δεν θα επανακυκλοφορήσει μέχρι το φθινόπωρο.

Σε περίπτωση που αυτή η φήμη ισχύει τότε το patch που έρχεται τον Αύγουστο είναι απλά προσωρινό.

Πιο συγκεκριμένα από ανάρτηση που έγινε στο forum του Steam:

«To update για άτομα που παίζουν το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο. Το update αυτό θα διορθώνει πολλά από τα προβλήματα που αναφέραμε στο patch που έγινε στις 27 Ιουνίου. Θα παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες όσο ολοκληρώνουμε το προσωρινό patch μέσα στις εβδομάδες που έρχονται.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συνεχή υπομονή σας και το ανεκτίμητο feedback που μας δίνεται. Συνεχίζουμε ψάχνουμε για περαιτέρω προβλήματα και στοχεύουμε σε ένα ολοκληρωμένο update όσο πιο γρήγορα μπορούμε».

Το Batman: Arkham Knight είχε τόσα πολλά προβλήματα στο PC που η Warner αναγκάστηκε να αποσύρει το παιχνίδι από το Steam καθώς και αρκετά καταστήματα λιανικής. Η Warner είπε πως το παιχνίδι δεν θα επιστρέψει αν δεν είναι πλήρως διορθωμένο.

H Warner δήλωσε πως τα DLC δεν θα κυκλοφορήσουν για PC μέχρις ότου όλα να δουλεύουν κανονικά.

Περισσότερα νέα για το Batman: Arkham Knight

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.