Μεγάλες προσφορές στο Total War

Εκπτώσεις εώς και 75% και πολλές προσφορές στα παιχνίδια του Total War

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Εκπτώσεις εώς και 75% και πολλές προσφορές στα παιχνίδια του Total War

Η Sega έχει ετοιμάσει μία μεγάλη έκπληξη στους θαυμαστές του Total War. Για μία μόνο εβδομάδα όλα τα παιχνίδια του Total War θα έχουν έπτωση μέχρι 75%. Εκτός από αυτό, αρκετά από τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα για δοκιμή στο διάστημα της μιας εβδομάδας. Έτσι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα πεδία μάχης, διάφορων ιστορικών συγκρούσεων, ώστε να αποφασίσουν αργότερα ποιο (ή ποια) να αγοράσουν.

482200

Ακόμα, η Creative Assembly κυκλοφόρησε τα επίσημα Shogun: Total War και Medieval: Total War στο Steam. H τιμή και των δύο θα ανέρχεται στα £6.99 (9.82).

Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται τα: Shogun 2, Fall of the Samurai, Empire, Rome 2, and Attila. Total War: Attila, με έκπτωση 33%, τα υπόλοιπα, όμως, είναι διαθέσιμα με -75%. Πιο αναλυτικά το Shogun 2 θα κοστίζει 7,49, το Fall of the Samurai  7,49, το Empire 4,99, το Rome 2 13,74 και τέλος το Attila 26,79. Επιπλέον, κάθε DLC pack θα υποστεί μείωση τιμής κατά 50%.

Για τους παίκτες του Total War: Attila, το Last Roman Campaign pack είναι τώρα διαθέσιμο για 14,99. Εάν όμως το ποσό φαντάζει μεγάλο, ένα δωρεάν DLC έρχεται για να σώσει την κατάσταση ονόματι Vengeance of the Suebi.

xattila.jpg.pagespeed.ic.W292lmsCGZ

Δεν σταματάμε όμως εκεί. Για πρώτη φορά τα επίσημα Shogun: Total War και Medieval: Total War, βρίσκονται στο Steam και έτοιμα για εγκατάσταση στις Gold Editions. Αυτό σημαίνει πως θα συμπεριλαμβάνουν όλα τα DLC packs. Ωστόσο, όταν θα λήξει η προσφορά, η τιμή τους θα είναι 7,99.

Όλες οι προσφορές διαρκούν μέχρι την Κυριακή 28 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ. Συγκεντρωτικά θα τις βρείτε εδώ.