5 λόγοι που δεν ανεβαίνω Division

Μιλώντας από τη μεριά μίας κοπέλας που «θεωρεί» ότι παίζει LoL, επιθυμώ ανάμεσα σε πολλά άλλα, να ανέβω και division

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

_origin_League-of-Legends-fakti-1-1

Μιλώντας από τη μεριά μίας κοπέλας που «θεωρεί» ότι παίζει LoL, επιθυμώ ανάμεσα σε πολλά άλλα, να ανέβω και division. Τι γίνεται όμως και το όλο θέμα παραμένει στάσιμο;

Ναι είμαι Silver IV και εννοείται πως μαζί με αυτό ακολουθούν και οι εκάστοτε χαρακτηρισμοί του noob κτλπ. Τους δέχομαι γιατί και εγώ αναγνωρίζω πως κάνω αρκετά πράγματα λάθος. Ορισμένα από αυτά βέβαια, δεν τα παραδέχομαι αλλά καλώς ή κακώς αληθεύουν.

  • Δεν ξέρω να παίζω support. Ή τουλάχιστον δεν ξέρω να παίζω σωστά.

Έχοντας ως αγαπημένη μου τη Lux, όταν δεν προλαβαίνω να πάω mid (instalocker alarm), αναγκάζομαι να παίζω support στο bot. Τι γίνεται όμως όταν εγώ τσαντίζομαι που πρέπει να αγοράζω wards και αντικείμενα που δεν μου δίνουν όσο ability επιθυμώ; Εδώ λοιπόν είναι που πουλάω τα πάντα και αγοράζω τα δικά μου, αδιαφορώντας αν με χρειάζονται ως support ή όχι. Ναι είναι λιγάκι εγωιστικό, το παραδέχομαι. Ίσως από τους λόγους που δεν προχωράει η όλη κατάσταση.

  • Δεν γνωρίζω πολλά για τις ικανότητες, spells etc, των υπόλοιπων ηρώων.

Πέρα από τους πολύ κλασσικούς και χιλιο-παιγμένους champions δεν γνωρίζω ούτε πόσο cooldown έχει ο καθένας πάνω κάτω, ούτε τις ulti, ούτε τίποτα από passive κτλπ. Γι’ αυτό και όταν έχω κάποιον στο lane μου, που δεν πετυχαίνω συχνά σε game, συνήθως την πατάω.

  • Δεν ξέρω να παίζω πολλούς ήρωες.

Κάκιστο. Η ομάδα δεν χρειάζεται έναν Teemo ή μία Lux. Όσο καλά και αν ξέρεις να παίζεις. Θεωρώ και είναι καθαρά προσωπική μου άποψη πως ναι, μπορείς να δώσεις παραπάνω προσοχή σε κάποιο συγκεκριμένο lane ή char, αλλά στην ουσία αυτός που μπορεί να σε σώσει είναι, εκείνος που ενώ μπορεί να δήλωσε adc θα καλύψει τη θέση ΚΑΙ θα παίξει αυτό που έμεινε σαν pro (τουλάχιστον) και ας μην το προτιμά. (επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι κλείδωσαν λες και δεν υπάρχει αύριο) {ναι, το έχω κάνει και εγώ}

  • Δεν συνεργάζομαι κάποιες φορές.

Εξίσου κακό. Μου κάνουν ping για dragon αλλά εγώ προτιμώ να πάρω το minion wave παρά να ξεκουνηθώ λιγάκι από την θέση μου. (και πολλά άλλα στα οποία δεν θα ήθελα να επεκταθώ).

  • Έλληνας στην ομάδα.

Αυτό δεν ξέρω κατά πόσο ή όχι είναι δικό μου λάθος για προφανείς λόγους. Δεν ξέρω γιατί, αλλά όταν υπάρχουν μαζεμένοι Έλληνες στο team (άγνωστοι μεταξύ τους κατά κύριο λόγο), περισσότερη σημασία έχει το ποιος θα πάρει τα περισσότερα kill και το ποιος θα ασχοληθεί περισσότερο με τη μάνα του άλλου, παρά το πόσο και πως θα επιτευχθεί η όποια συνεργασία στο παιχνίδι.

Και πάει λέγοντας.

Θα μπορούσα να βρω και άλλους λόγους για τους οποίους δεν τα καταφέρνω, και ίσως κάποιοι να είναι και χειρότεροι από τους παραπάνω. Το θέμα είναι πως πλέον το πήρα απόφαση και πέρα από draft μέχρι να μάθω να παίζω σαν άνθρωπος, ranked θα κάνω καιρό να δω. Δεν ξέρω κατά πόσο κάποιος θα βρει ταύτιση με τα παραπάνω, αλλά δεν είναι αυτό που μετράει. It’s only a game after all folks.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Υποστηρίζει οτιδήποτε (σχεδόν) μπορεί να αναχθεί σε τέχνη. Κάποια στιγμή το πτυχίο της θα γράφει "Ιστορικός", και όταν δεν μαθαίνει ημερομηνίες & ιστορικά γεγονότα παίζει & δοκιμάζει ό,τι game υπάρχει.