Ξεκίνησε το Early Access του Final Fantasy XIV: Heavensward!

Οι παίκτες έχουν από σήμερα πρόσβαση στο expansion του FFXIV, ονόματι Heavensward

Platforms
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Οι παίκτες έχουν από σήμερα πρόσβαση στο expansion του FFXIV, ονόματι Heavensward

Final Fantasy XIV: Heavensward

Έπειτα από πολλούς μήνες αγωνιώδους αναμονής, οι fans του Final Fantasy XIV θα μπορέσουν πλέον να παίξουν το expansion του παιχνιδιού, Heavensward.

Το early access του παιχνιδιού ξεκινάει επισήμως σήμερα, και οι παίκτες που προ-παρήγγειλαν το παιχνίδι θα έχουν πρόσβαση στο καινούριο περιεχόμενο ξεκινώντας από τις 12 μμ (ώρα Ελλάδος) που θα ανοίξουν οι servers. Το υπόλοιπο κοινό θα έχει πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο ξεκινώντας από τις 23 Ιουνίου.

Για όσους δε γνωρίζουν, πρόκειται για το πρώτο expansion του Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, που είναι ένα MMO στη σειρά Final Fantasy από τη Square Enix. Το FFXIV έχει κάνει θραύση με τους fans των MMOs καθώς και τους fans των Final Fantasy παιχνιδιών, όντας πολύ παρόμοιο σε gameplay και αισθητική με τα MMOs της «χρυσής εποχής» όπως το World of Warcraft: The Burning Crusade.

Με το Heavensward λοιπόν προσθέτονται τα εξής:

  • Μια ολοκαίνουρια περιοχή για τους παίκτες να εξερευνήσουν, το Ishgard.

FFXIV: Heavensward - Ishgard

  • 3 ολοκαίνουρια Jobs χωρίς συγκεκριμένες απαιτήσεις ή περιορισμούς για Class: ο Dark Knight (tank), η Astrologian (Healer) και ο Machinist (ranged DPS). Και τα τρία αυτά jobs γίνονται διαθέσιμα για όλους τους παίκτες level 30 και άνω στο Ishgard.

 

 

FFXIV: Heavensward - New Jobs

  • Μια ολοκαίνουρια race για τους παίκτες, οι δρακόμορφοι Au Ra. Οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν το race τους σε Au Ra χρησιμοποιώντας Fantasia, όπως κανονικά.

FFXIV: Heavensward - Au Ra Race

Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι για το Heavensward (και όλα τα καλούδια που έρχονται μαζί του) καθώς το περιμέναμε με πολύ hype εδώ και τόσο καιρό. Επιτέλους λοιπόν, ξεκινούν οι περιπέτειες μας στο Ishgard – see you there!

Περισσότερα νέα για το Final Fantasy XIV: Heavensward