Ανακεφαλαίωση E3 2015: Bethesda

Στην φετινή E3, ήταν η πρώτη φόρα που η Bethesda έκανε παρουσίαση

Bethesda E3 Press Conference

E3-2015-Bethesda-Conference

Στην φετινή E3, ήταν η πρώτη φόρα που η Bethesda έκανε παρουσίαση. Φυσικά, δεν θα υπήρχε καλύτερος τρόπος να αρχίσει την πρώτη της παρουσίαση, από το να δείξει gameplay από το reboot του DOOM. Όπως ήταν αναμενόμενο, το παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό.

DOOM

maxresdefault

Αυτό που μας εντυπωσίασε, ήταν οι βάρβαρες κινήσεις, τα αιματηρά ‘τοπία’ και τα πλήρως εξελιγμένα όπλα. Φυσικά, αξίζει να αναφέρουμε πως το παιχνίδι θα έχει και multiplayer, όπου οι παίχτες θα έχουν επίσης την δυνατότητα να δημιουργήσουν τον δικό τους χάρτη με το Snapmap. Για περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε click εδώ. Τα gameplay βίντεο του single player και multiplayer mode, μπορείτε να δείτε κάνοντας click στις παρακάτω λέξεις:

Το DOOM  αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2016, για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Dishonored 2

dishonored 2 hype

Η αλήθεια είναι πως υπήρχαν πολλές φήμες, που επιβεβαίωναν πως θα δούμε το Dishonored 2 στην παρουσίαση της εταιρείας(στην E3). Oι φήμες αυτές αποδείχθηκαν αληθινές και ως αποτέλεσμα, είδαμε ένα cinematic trailer του παιχνιδιού. Για περισσότερα πληροφορίες, διαβάστε εδώ.

Dishonored: Definitive Edition

dis remastered

Αναμφίβολα, αυτό που δεν περίμενε κανείς, ήταν η ανακοίνωση για το Dishonored: Definitive Edition.  Όπως καταλάβετε από τον τίτλο του παιχνιδιού, πρόκειται για την remastered έκδοση του παιχνιδιού. Θα περιλαμβάνει όλα τα DLC και αναμένεται να κυκλοφορήσει πρώτα για PlayStation 4 και Xbox One στις 25 Αυγούστου. Θα υπάρξει και PC έκδοση του τίτλου αυτού.

Fallout 4

fallout 4 la la

Το παιχνίδι που όλοι περίμεναν, ήταν σίγουρα το Fallout 4. Πλήρως ανανεωμένο, με πολλές δυνατότητες στο character customization, νέο Crafting System και μια ‘αξέχαστη’ collector’s edition. Το Fallout 4 θα κυκλοφορήσει 11 Νοεμβρίου 2015 για PlayStation 4, Xbox One και PC. Για να ανακαλύψετε περισσότερα για το Fallout 4, δείτε τα παρακάτω βίντεο κάνοντας click πάνω στις λέξεις:

The Elder Scrolls: Legends

Ένα νέο στρατηγικό παιχνίδι καρτών, που θα είναι free-to-play. Απευθύνεται κυρίως σε όσους αρέσουν τα card games και η σειρά  The Elder Scrolls(παιχνιδιών).

Fallout Shelter

Εκτός από το Fallout 4, η Bethesda ανακοίνωσε και στην συνέχεια κυκλοφόρησε, ένα νέο fallout παιχνίδι για iOS και Android. Το Fallout Shelter έχει επηρεασμούς από Sims(όπως δήλωσε χαριτολογώντας ο dev).

11406581_10153374980722673_183143279977951233_n

Battle Cry

Το Battle Cry είναι ένα online multiplayer action παιχνίδι για PC, όπου οι παίχτες μάχονται σε team-based combat. Θα μπορούν να παίξουν έως και 32 παίχτες, επιλέγοντας ο καθένας την class που επιθυμεί.

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την παρουσίαση της Bethesda: