Ανακεφαλαίωση E3 2015: EA

Το Need for Speed και το Star Wars: Battlefront έκλεψαν τις εντυπώσεις

Το Need for Speed και το Star Wars: Battlefront έκλεψαν τις εντυπώσεις

ea-event-impressions-e3-2015

Μία ανακεφαλαίωση για τα παιχνίδια που μας παρουσίασε η ΕΑ στην Ε3 2015.

Need for Speed

nfs1

Περιμέναμε νέα εδώ και έναν μήνα, έπειτα από μια εικόνα και ένα teaser trailer που δημοσίευσε η EA.  To Need for Speed κάνει reboot και το trailer  αν και μικρό, δεν μας απογοήτευσε.

Mass Effect Andromeda

MEA_FB_Cover_v2

Μια νέα περιπέτεια σας περιμένει στο σύμπαν το Mass Effect. Με εντυπωσιακά γραφικά και ένα νέο γαλαξία για να ανακαλύψετε, η BioWare παραδίδει την επόμενη γενιά της εξερεύνησης του διαστήματος. Δείτε εδώ το trailer.

Star Wars: Battlefront

Star-Wars-Battlefront

Ότι και να πούμε για αυτό το επικό παιχνίδι είναι λίγο, γι’ αυτό όσοι δεν είδατε το multiplayer gameplay που παρουσιάστηκε, απλά δείτε το. Πέντε λεπτά μιας συγκλονιστικής μάχης στο διάστημα, με εναλλαγές από πρώτο πρόσωπο σε τρίτο, και με το πιο εντυπωσιακό φινάλε από κάθε άλλο gameplay που παρουσιάστηκε.

Knights of the Fallen Empire

SWOldRepublicKnights
Ο τίτλος του νέου DLC του Star Wars: The Old Republic. Ένα massively multiplayer online role-playing game (MMORPG), βασισμένο στο σύμπαν του Star Wars, που κυκλοφόρησε το 2011. Όσοι είναι ήδη subscribers θα λάβουν το DLC δωρεάν. Δείτε εδώ το trailer.

Mirror’s Edge: Catalyst

mirrors-edge-catalyst

Η επιστροφή της Faith είναι γεγονός. Με ανανεομένη εμφάνιση, το παιχνίδι υπόσχεται να κάνει την διαφορά, όπου δεν θα υπάρχουν levels ή loading screens.
Παρακολουθήστε το πρώτο trailer εδώ.

EA sports

CHkZwa2UwAA4F9J

NBA LIVE 16, NHL 16, Rory Mcllroy PGA Tour, Madden NFL 16 και FIFA 16.
Κάτι που ξεχώρισε φέτος στην παρουσίαση των EA Sports είναι το face-scanning app, GameFaceHD, που πολύ γρήγορα σκανάρει το πρόσωπο σας και δημιουργεί ένα πανομοιότυπο παίχτη.
Ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των παιχνιδιών και δείτε τα trailer του καθενός εδώ.

Unravel

unravel-ea11

Η παρουσίαση του Unravel, ένα αξιαγάπητο physics-based platformer παιχνίδι,ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Ο Yarny, o χαρακτήρας του παιχνιδιού, μπορεί να θεωρηθεί η μασκότ της EA.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την παρουσίαση της ΕΑ.