Δείτε το νέο gameplay trailer του Hellblade [E3 2015]

Η Ninja Theory κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay trailer για τον ανεξάρτητο AAA τίτλο της, Hellblade, αποκαλύπτοντας επίσης τα βασικά θέματα του παιχνιδιού, που είναι η ψυχική υγεία και η ψύχωση

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Hellblade to explore mental illness

hellblade-4

Η Ninja Theory κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay trailer για τον ανεξάρτητο AAA τίτλο της, Hellblade, αποκαλύπτοντας επίσης τα βασικά θέματα του παιχνιδιού, που είναι η ψυχική υγεία και η ψύχωση.

Εμπνευσμένο από ιστορικά γεγονότα, το Hellblade ακολουθεί την ιστορία της Senua, μιας Celtic πολεμίστριας  που τραυματίστηκε ψυχολογικός από την εισβολή των Vikings. Τα γεγονότα αυτού του 3rd person/action παιχνιδιού, θα ‘ακολουθήσουν’ το ταξίδι της Senua στην κόλαση. Η κόλαση αυτή είναι δική της ‘δημιουργία’ και προέκυψε εξαιτίας της εκδήλωσης της ψυχικής της ασθένειας.  Λόγο της ευαίσθητης αυτής θεματολογίας του παιχνιδιού, το studio ζήτησε βοήθεια  από τον ψυχίατρο και καθηγητή νευροεπιστήμης του πανεπιστημίου του Cambridge, Paul Fletcher. Επίσης, ζήτησαν βοήθεια και από άτομα που έχουν βιώσει ψυχική ασθένεια.

Η ομάδα ανάπτυξης πιστεύει πως το στίγμα που ‘περιβάλλει’ της ψυχική ασθένεια, μπορεί να αμφισβητηθεί με το Hellblade. Ταυτόχρονα, ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ζητήσουν βοήθεια, εάν όντως την χρειάζονται.

Το Hellblade είχε ανακοινωθεί πέρσι στην Gamescom για το PlayStation 4. Παρόλα αυτά, η Ninja Theory επιβεβαίωσε πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και σε PC. Ο επερχόμενος τίτλος της Ninja Theory αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016, ενώ περισσότερα θα μάθουμε στην E3.

Πηγή

Περισσότερα νέα για το Hellblade