Το πρώτο patch για το Battlefield Hardline

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του Battlefield Hardline, έρχεται η ανακοίνωση ότι σύντομα θα υπάρξει το πρώτο patch

Publisher
 
Developer
 

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του Battlefield Hardline, έρχεται η ανακοίνωση ότι σύντομα θα υπάρξει το πρώτο patch
maxresdefault

Η EA έχει αποδείξει και συνεχίζει να αποδεικνύει ότι ακούει όσα έχει να πει η μεγάλη κοινότητα του Battlefield, γι’ αυτό και σύντομα θα υπάρξει το πρώτο patch για το Hardline. Αυτό το patch είναι πολύ σημαντικό μιας και θα διορθωθούν αρκετά ζητήματα που είχε παρατηρήσει η κοινότητα τον τελευταίο μήνα και συνεχώς ζητούσε να γίνουν αλλαγές.

Μερικά από αυτά θα είναι, διορθώσεις στο Punkbuster και στους drivers της Nvidia, περισσότερος χρόνος παιχνιδιού για το Conquest mode (Large και Small), διορθώσεις στο spawn system, στο Team Deathmatch και αλλαγές στα όπλα.

hardline-couch

Γι αυτούς που παίζουν Hardline και είναι μέρος της κοινότητας, να πούμε ότι τα conquest tickets στο large θα φτάσουν τα 999 και στο small τα 600, το RPG στο port baggage των αυτοκινήτων θα περιέχει μία μόνο ρουκέτα και θα χαρείτε να μάθετε πως το damage του Κ10 θα μειωθεί. Το health του γνωστού καναπέ-αυτοκινήτου (easter egg) θα μειωθεί και κάποια θέματα με το FLIR/IRNV scope θα διορθωθούν.

Σε αυτόν τον σύνδεσμο μπορείτε να δείτε όλες τις αλλαγές που θα γίνουν, αναλυτικά. Εάν κάποιο πρόβλημα που εσείς εντοπίσατε δεν είναι στην λίστα, δεν έχετε παρά μόνο να το αναφέρετε στο forum στο Battlelog.

Πηγή

Περισσότερα νέα για το Battlefield Hardline