Δύο νέα Expansions για το The Witcher 3: Wild Hunt

Η συνολική διάρκεια του Witcher 3 μπορεί να είναι 200+ ώρες, όμως τα δύο νέα expansions που θα κυκλοφορήσουν υπόσχονται 30 ώρες ακόμη.

Η συνολική διάρκεια του Witcher 3 μπορεί να είναι 200+ ώρες, όμως τα δύο νέα expansions που θα κυκλοφορήσουν, υπόσχονται 30 ώρες ακόμη.

Boxshot Wizard file used for creating global boxshots

Το πρώτο expansion, το «Hearts of Stone«, που σας προσφέρει 10 ώρες επιπλέον gameplay, διαδραματίζεται στις ερημιές του No Man’s Land και τα σοκάκια του Oxenfurt. Ο Geralt θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει ένα συμβόλαιο, από τον μυστηριώδη Man of Glass.

Το δεύτερο expansion ονομάζεται «Blood and Wine» και θα διαρκέσει 20 ώρες επιπλέον. Θα παρουσιάζει μια εντελώς νέα περιοχή, γνωστή ως Toussaint. Η CD Project Red, περιγράφει το μέρος ως «αμόλυντο από τον πόλεμο, με ανέμελη ατμόσφαιρα και ιπποτικό στυλ, που κρύβει όμως ένα αρχαίο, αιματηρό μυστικό».

236e0cbada492c3c0a22e59215775515_XL

Το Witcher 3: Wild Hunt, θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου για Xbox One, PC και PS4. Η προπαραγγελία μέσω steam για την βασική έκδοση, ανέρχεται στην τιμή των 49,99€ και στα 74,99€ μαζί με τα expansions.

Όσον αφορά τα expansions, τo Hearts of Stone αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο, ενώ το Blood and Wine στις αρχές του 2016.

Για να δείτε τις τιμές αναλυτικά, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα

 

Περισσότερα νέα για το Witcher 3 Wild Hunt