Θα κυκλοφορήσει το Bloodborne για PC;

Βάση ενός πρόσφατου leak του Amazon France, ο αποκλειστικός PlayStation 4 τίτλος Bloodborne, μπορεί να κυκλοφορήσει και για PC.

Το PS4 exclusive θα κυκλοφορήσει και για PC;

Bloodborne-featured

Βάση ενός πρόσφατου leak του Amazon France, ο αποκλειστικός PlayStation 4 τίτλος Bloodborne, μπορεί να κυκλοφορήσει και για PC.  Εάν κάποιος επισκεφθεί την ιστοσελίδα, θα παρατηρήσει πως στα platforms του παιχνιδιού, γράφει Windows 7/8 χωρίς να υπάρχει διαθεσιμότητα του προϊόντος όμως.

Το Amazon France(και το Amazon γενικότερα), έχει αποδείξει πως έχει την τάση να ανακοινώνει πολλές κυκλοφορίες, πριν την επίσημη ανακοίνωση των Publishers. Μερικά παραδείγματα, είναι παιχνίδια όπως το Grand Theft Auto V για PC, Assassin’s Creed Anthology  και The Last Of Us: Remastered PS4 Bundle. Όλα τα παραπάνω, αποδείχθηκαν αληθινά στην πορεία.

bloodborne-monster-attacking-a-vigil

Το Bloodborne, είναι ο πιο πρόσφατος τίτλος που δημιούργησε  η From Software. Οι 2 προηγούμενοι Souls τίτλοι, είχαν κυκλοφορήσει στο PC μετά από ένα χρονικό διάστημα. Οπότε αν κυκλοφορούσε το Bloodborne για PC, δεν ήταν και τόσο παράλογο. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι παραμένει αποκλειστική κυκλοφορία της Sony, για το PlayStation 4. Ελπίζουμε να μάθουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες για το επίμαχο θέμα.

Πηγή

Περισσότερα νέα για το Bloodborne