Αναφέρθηκαν προβλήματα σύνδεσης στο PS4 και Xbox One για το Battlefield Hardline

Τα προβλήματα σύνδεσης στο online multiplayer του Battlefield Hardline φαίνεται πως αυξάνονται, με ‘θύματα’ αυτήν την φορά τους παίχτες του PlayStation 4.

Publisher
 
Developer
 

Πρόβλημα σύνδεσης για 2η ημέρα

IcYUMbN

Τα προβλήματα σύνδεσης στο online multiplayer του Battlefield Hardline φαίνεται πως αυξάνονται, με ‘θύματα’ αυτήν την φορά τους παίχτες του PlayStation 4. Πολλοί παίχτες αναφέρουν πως δεν μπορούν να συνδεθούν στους servers του παιχνιδιού, ενώ άλλοι υποστηρίξουν πως η σύνδεση δεν είναι σταθερή.

Την Τετάρτη, ένας publisher της EA δήλωσε πως μια DDoS επίθεση, οδήγησε στα προβλήματα σύνδεσης της έκδοσης του Xbox One. Παρόλα αυτά, το πρόβλημα αυτό δεν φάνηκε να ήταν γενικό, καθώς η έκδοση του PlayStation 4 παρέμενε ανέπαφη.

BattlefieldHardlineCarStunt

Μια μέρα μετά, άρχισαν οι αναφορές στο Reddit και στο Twitter, λέγοντας πως οι εκδόσεις του Xbox One και του PlayStation 4, αγαναχτούν να συνδεθούν online. Η EA και οι developers Visceral, ζήτησαν την υπομονή των παιχτών και διαβεβαίωσε πως οι ομάδες τους δουλεύουν ήδη για να λυθούν τα προβλήματα.

Το μήνυμα της EA στο Twitter, που έλεγε πως τα προβλήματα σύνδεσης είχαν δημιουργηθεί εξαιτίας της DDoS επίθεσης, έχει αφαιρεθεί.

Πηγή

Περισσότερα νέα για το Battlefield Hardline