Fallout 4: Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής

Το Fallout 4 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια για το PS4, Xbox One και PC.

Platforms
 
Genres
,  
Developer
 

Fallout 4 anticipation

Το Fallout 4 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια για το PS4, Xbox One και PC. Οι εικασίες σχετικά με το παιχνίδι, άρχισαν σχεδόν αμέσως μόλις κυκλοφόρησε το Fallout 3  το 2008. Δυστυχώς, πολλές από τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με το παιχνίδι, είναι είτε ψευδείς ή ανεπιβεβαίωτες. Ας ανακεφαλαιώσουμε για το τι ξέρουμε και τι δεν ξέρουμε για την επιστροφή αυτού του post-apocalyptic RPG.

fallout-3-poster-art

Η Bethesda Game Studios, η εταιρία ανάπτυξης της Bethesda, είναι υπεύθυνη επίσης για το Fallout 3 και τη σειρά Elder Scrolls. Όπως όλα δείχνουν, η εταιρεία είχε αρχίσει τις εργασίες για το Fallout 4 από τις αρχές Φεβρουαρίου του 2012. Η πρόσληψη των προγραμματιστών, άρχισε στα μέσα του μήνα για «ένα παιχνίδι που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί για κονσόλες της επόμενης γενιάς» καθώς και τον υπολογιστή. Ωστόσο, το Elder Scrolls V: Skyrim ήταν μόλις τριών μηνών σε εκείνο το σημείο. Έτσι τα DLC/patches για το συγκεκριμένο παιχνίδι, παρέμειναν στο επίκεντρο του στούντιο.

Το στούντιο τελείωσε επίσημα τις εργασίες για τα DLC του Skyrim, πριν από δυο χρόνια. Εκείνη την περίοδο, είπαν ότι ήρθε η ώρα να επικεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι τους,  που ενδεχομένως το Fallout 4.

«Μέρος της ομάδας μας είναι στην προ-παραγωγή για το επόμενο μεγάλο project μας. Το παιχνίδι είναι στο σημείο όπου απαιτεί την πλήρη προσοχή του στούντιο. Ως στόχο, έχει να το κάνει το μεγαλύτερο και καλύτερο game που έχουμε βγάλει μέχρι στιγμής», δήλωσε η εταιρεία.

fallout_3_enb_3

Το Fallout 4 φαίνεται πως πιθανώς, θα είναι  το επόμενο «μεγάλο» game τους. Το Skyrim είναι παιχνίδι μερικών χρονών και το Elder Scrolls Online, έχει μόλις ένα χρόνο που κυκλοφόρησε από την θυγατρική εταιρία της Bethesda, την ZeniMax Online Studios. Είναι μια καλή στιγμή για την ομάδα της Bethesda, να κάνει ένα διάλειμμα από το Elder Scrolls και να εργαστεί σε κάτι άλλο. Έχουν αναφέρει επίσης παλιότερα, ότι σχεδίαζαν να επισκεφτούν ξανά τη σειρά Fallout.

«Αυτό δεν είναι κάτι που θα πάμε να κάνουμε μια φορά και στη συνέχεια θα το αφήσουμε στη άκρη,» είπε ο αντιπρόεδρος της Bethesda PR Pete Hines. «Πότε θα γίνει αυτό ή πόσο καιρό θα πάρει, κανείς δεν ξέρει. Πήραμε τα δικαιώματα του Fallout,  επειδή θέλαμε να τo αναπτύξουμε και να εργαζόμαστε πάνω σ’ αυτό, όπως έχουμε κάνει και με το Elder Scrolls. »

18977-1-1367936065

Είναι ξεκάθαρο,  ότι η Bethesda εργάζεται πάνω στο Fallout 4 εδώ και καιρό. Η μόνη ερώτηση που προκύπτει, είναι το πότε θα ανακοινωθεί. Ίσως την ερχόμενη  E3 το καλοκαίρι; Ή μήπως ακόμη πιο μετά; Ο χρόνος θα δείξει.