Η Team Refuse επικρατεί στο Gamers United Tournament

Το Gamers United ήταν το πρώτο μεγάλο ελληνικό Hearthstone γεγονός για το 2015

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το Gamers United ήταν το πρώτο μεγάλο ελληνικό Hearthstone γεγονός για το 2015, και έλαβε μέρος στο Battlenet Πευκάκια. Ήταν μία μεγάλου μεγέθους συνδιοργάνωση των μεγαλύτερων ελληνικών e-sports ομάδων, με αυτή των Refuse να έχει ηχηρή συμμετοχή, και περιλάμβανε 1000€ για τους νικητές καθώς ακόμα πολύ hardware και περιφερειακά για τους ίδιους αλλά και για τα εκατοντάδες κόσμου που έλαβε μέρος ή το παρακολούθησε από το σπίτι του.

1

Η Team Refuse διατήρησε τον άτυπο τίτλο των Ελλήνων Πρωταθλητών χάρις το πιο νεαρό μας επαγγελματία, τον Refuse “Ιορδάνη” iHaveLethal, ή Άκη όπως τον φωνάζουμε. Οι Refuse.Genjei και Refuse.Logan έλαβαν επίσης μέρος, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαν (αυτή τη φορά) να συμβαδίσουν με τον διψασμένο για διακρίσεις νεαρό. Όπως είχαμε πρόσφατα προβλέψει, ο Άκης, που ήταν ήδη ζεστός από το τελευταίο του κατόρθωμα στο πασίγνωστο ESL, ξεπέρασε τα εμπόδια άλλων επαγγελματιών, συμπεριλαμβανομένου του OoGD.Dethelor(φιναλίστ του τελευταίου Pinnacle 2 tour με πάνω από 60k θεατές), δύο φορές στη σειρά μάλιστα, και σήκωσε άξια το τρόπαιο.

2

Με ένα γεμάτο ανοικτό bracket των 80 συμμετοχών(+12 προσκεκλημένων), φίλους του παιχνιδιού να κατακλύζουν το μαγαζί καθώς και έως 350 άτομα να παρακολουθούν το μεγάλο τελικό, ο Refuse.iHaveLethal δεν ήταν ο μόνος που τράβηξε τα βλέμματα.

Η Team Refuse είχε προνοήσει να έχει ένα πλήρως εξοπλισμένο γραφείο-booth, 3 ειδικά διαμορφωμένα Tesoro gaming stations για τους παίκτες και φίλους, καθώς και το ίδιο το station που παρουσιαζόταν στο livestream.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι παίκτες και οι φίλοι της ομάδας είχαν πρόσβαση σε μία μεγάλη γκάμα από περιφερειακά Tesoro, φανέλες από τη Dombai Sport Greece καθώς και πολύ προωθητικό υλικό, όπως αυτοκόλλητα, κάρτες κτλ. Ο καθένας μπορούσε επίσης να δοκιμάσει τα ειδικά γυαλιά Gunnars χάρις τη Gunnars Greece, κάνοντας επίσης την εμφάνιση τους στο casting stage με προσκεκλημένο τον δικό μας Άγγελο “Policymaker” Περλέγκα.

3

4

5

Τέλος πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρουμε την Lenovo Greece, την νέα sponsor της Refuse, που παρείχε όπως προείπαμε δύο πανίσχυρα “Y70 Touch” laptops για τις ανάγκες του livestreamed-station. Τα συγκεκριμένα έκλεψαν τη παράσταση, με τη κάμερα τους να συλλαμβάνουν πολλές φορές επικές στιγμές των παικτών να κάνουν αποκλειστική χρήση της οθόνης αφής για να υπερνικήσουν του αντιπάλους τους, εικόνες που είχαμε δει μόνο στα μεγαλύτερα Hearthstone events του εξωτερικού μέχρι τώρα.

6

7

8

Κλείνοντας, οφείλουμε να αναφέρουμε πως τα τελευταία επιτεύγματα της ομάδας λειτουργούν σαν διαπιστευτήρια της δέσμευσης μας να εντοπίζουμε το ταλέντο στην κοινότητα μας, και να το αξιοποιούμε σε συνεργασία με το υπάρχων μας υλικό προκειμένου να εξελισσόμαστε ταχύτατα στη βιομηχανία.

Η συμμετοχή στη διοίκηση της διοργάνωσης αλλά και η νίκη μας στο event αυτό καθαυτό, συνέβαλε στη συνολική έκθεση της εικόνας μας στο εγχώριο κοινό και πρόσθεσε πρακτική εμπειρία στο βιογραφικό μας. Η Team Refuse οργανώνεται και συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για το 2015, καθώς αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική την επιτυχημένη μας πορεία στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο χώρο της ανταγωνιστικής e-sports σκηνής, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft