Τον επόμενο μήνα το permadeath challenge DLC για το Far Cry 4

Είναι άραγε ικανό το permadeath DLC να μας καθηλώσει ώστε να ασχοληθούμε πάλι με το Far Cry 4; Το permadeath μας βάζει στην θέση να σκεφτούμε πολύ καλά οποιαδήποτε κίνηση μας πριν την υλοποιήσουμε. Αρχικά πρέπει να δραπετεύσουμε από την φυλακή Durgesh έχοντας μόνο μια ζωή, κανένα όπλο, μερικά side quests και μόνο μια αποστολή: να φύγουμε από εκεί. Βέβαια ο χρόνος δεν κυλάει υπέρ μας σε αυτό το παιχνίδι καθώς και σε κάθε διαγωνισμό. Θα πρέπει λοιπόν η τακτική μας να είναι προσεγμένη στην κάθε λεπτομέρεια, μια και μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την αποστολή και να έχουμε έναν καλό χρόνο […]

Είναι άραγε ικανό το permadeath DLC να μας καθηλώσει ώστε να ασχοληθούμε πάλι με το Far Cry 4;

Far-Cry-4-gets-more-screenshots-and-concept-art-showcasing-Hurk-Pagan-Min-and-tuk-tuks-in-Kyrat-6

Το permadeath μας βάζει στην θέση να σκεφτούμε πολύ καλά οποιαδήποτε κίνηση μας πριν την υλοποιήσουμε. Αρχικά πρέπει να δραπετεύσουμε από την φυλακή Durgesh έχοντας μόνο μια ζωή, κανένα όπλο, μερικά side quests και μόνο μια αποστολή: να φύγουμε από εκεί. Βέβαια ο χρόνος δεν κυλάει υπέρ μας σε αυτό το παιχνίδι καθώς και σε κάθε διαγωνισμό.

Θα πρέπει λοιπόν η τακτική μας να είναι προσεγμένη στην κάθε λεπτομέρεια, μια και μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την αποστολή και να έχουμε έναν καλό χρόνο για τα Leaderboards. Έτσι θα μπορέσουμε να αναμετρηθούμε με τους φίλους μας και να αναδειχθεί ο πιο ικανός.

Για να αποκτήσουμε κάποια όπλα και skills θα πρέπει  να κάνουμε κάποια challenges. Είναι απαραίτητο να έχουμε όσο μπορούμε τον καλύτερο εξοπλισμό.

Το Escape From Durgesh Prison θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου και θα κοστίσει 10$ σε όσους δεν έχουν το season pass.

Περισσότερα νέα για το Far Cry 4