Δωρεάν DLC για το PES 2015

Κυκλοφόρησε το update για το  PES 2015 σήμερα Στο Data Pack 2 περιλαμβάνονται 4 νέες ομάδες, 73 νέα πρόσωπα και 4 νέα γήπεδα. Το myClub θα υποστεί κάποιες αλλαγές. Πιο αναλυτικά οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τις FC Basel 1893, Besiktas, FC Bate Borisov και NK Maribor, με τις κανονικές εμφανίσεις, roster και λογότυπα. Πολλά από τα 73 πρόσωπα που αναβαθμίστηκαν, είναι γνωστών παιχτών όπως οι José Callejón, Aaron Ramsey, Karim Bellarabi και Gerard Deulofeu. Από τα τέσσερα γήπεδα Estádio do Morumbi, Saitama Stadium, El Monumental και Estádio Mineirão, το τελευταίο θα είναι αποκλειστικά για PS4 και Xbox […]

Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Κυκλοφόρησε το update για το  PES 2015 σήμερα

pes-2015

Στο Data Pack 2 περιλαμβάνονται 4 νέες ομάδες, 73 νέα πρόσωπα και 4 νέα γήπεδα. Το myClub θα υποστεί κάποιες αλλαγές.

Πιο αναλυτικά οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τις FC Basel 1893, Besiktas, FC Bate Borisov και NK Maribor, με τις κανονικές εμφανίσεις, roster και λογότυπα. Πολλά από τα 73 πρόσωπα που αναβαθμίστηκαν, είναι γνωστών παιχτών όπως οι José Callejón, Aaron Ramsey, Karim Bellarabi και Gerard Deulofeu. Από τα τέσσερα γήπεδα Estádio do Morumbi, Saitama Stadium, El Monumental και Estádio Mineirão, το τελευταίο θα είναι αποκλειστικά για PS4 και Xbox One. Δέκα νέα ζευγάρια παπούτσια θα είναι διαθέσιμα από την Adidas, Umbro και Mizuno, καθώς και δυο νέες μπάλες Adidas.

en_postimage

Όσο αναφορά το gameplay, το myClub  θα περιλαμβάνει νέα Event Competitions, όπου θα έχουν κάποιους διαγωνισμούς για περιορισμένο χρόνο. Η Konami επεξήγησε πως οι παίχτες θα μπορούν να αναμετρηθούν σε απλούς αγώνες ή σε κάποιο τουρνουά, όπου θα υπάρχουν πολλά διαφορετικά reward για να κυνηγήσουν. Τα τουρνουά εναντίον CPU-controlled παιχτών θα είναι διαθέσιμα για όλους, οι κληρώσεις θα γίνονται με ομάδες ίδιας δυναμικότητας και οι νικητές θα λαμβάνουν πολλά reward εξίσου.

Επίσης αναβαθμίστηκαν οι εμφανίσεις για River Plate, Estudiantes de La Plata και εθνική Γερμανίας. Οι κινήσεις των παιχτών έγιναν πιο ακριβείς και θα συνεχίσουν να αναβαθμίζονται μέχρι τον Ιανουάριο.

pes-2013-inner_2

Περισσότερα νέα για το PES 2015