Νέες πληροφορίες για το Mortal Kombat X

Νέες πληροφορίες σχετικά με το gameplay, τους χαρακτήρες και την ιστορία…

Νέες πληροφορίες σχετικά με το gameplay, τους χαρακτήρες και την ιστορία…

mortalkombatx

Η NetherRealm Studios, η ομάδα ανάπτυξης του Mortal Kombat X, μας έδωσε νέες πληροφορίες σχετικά με τον τίτλο, σε συνέντευξή της PS event.

Σχετικά με το story του παιχνιδιού, το Mortal Kombat X θα πάρει μέρος ακριβώς μετά τα γεγονότα του Mortal Kombat (2011), όμως στη πορεία του παιχνιδιού θα κάνει μετάβαση στο μέλλον, περνώντας 25 χρόνια μπροστά. Στο νέο παιχνίδι, το story θα τιμήσει ιδιαίτερα κάποιους συγκεκριμένους παλιούς χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων τους Scorpion και Sub-Zero, αλλά και μία κατηγορία νέων χαρακτήρων. Περισσότερες πληροφορίες για το story, θα δώσει ο Himmerick μετά το 2015, κοντά στο Ιανουάριο η το Φεβρουάριο.

Από την άλλη, ο creative director του τίτλου, Ed Boon, ανακοίνωσε ότι το roster των χαρακτήρων, θα περιλαμβάνεται από 24 playalble χαρακτήρες, από τους οποίους 12 θα είναι βετεράνοι μαχητές και οι άλλοι 12 νέοι.  Μέχρι στιγμής έχουν αποκαλυφθεί μόνο 4 νέοι χαρακτήρες. Συγκεκριμένα, η D’Vorah, μία γυναίκα που έχει την ικανότητα να ελέγχει τα έντομα, οι Ferra και Torr, μία σύζευξη από μία μικροκαμωμένη γυναίκα και ένα σωματώδη άνδρα, η Cassie Cage, η κόρη του Johnny Cage και της Sonya Blade, και τέλος ο Kotal Kahn, ένας Αζτέκος θεός του αίματος. Σχετικά με τους παλιούς, θα δούμε τους Sub-Zero, Scorpion, Raiden, Kano, Koro και Quan Chi.

Σχετικά, με το gameplay, στο νέο τίτλο δεν θα υπάρχει η δυνατότητα του babality, που μετέτρεπε τους ηττημένους χαρακτήρες σε μωρά στο τέλος της μάχης. Φυσικά όμως, θα υπάρχει το Fatality, το οποίο θα είναι πιο βίαιο από ποτέ. Επίσης, αν και κάποιοι ήρωες έχουν πεθάνει κατά την διάρκεια των προηγούμενων παιχνιδιών, είναι πιθανό να τους ξαναδούμε, λόγω των ικανοτήτων του Quan Chi, ο οποίος μπορεί να αναστήσει νεκρούς.

Η NetherRealm δουλεύει με μεγάλη προσοχή στις PS4 και Xbox One εκδόσεις του παιχνιδιού, ώστε το game θα μπορεί να τρέξει στα 1080p resolution display και στα 60fps.

Το fighting παιχνίδι Mortal Kombat X θα κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου 2015 για PC, Ps3, Ps4, X360 και Xbox One.

Περισσότερα νέα για το Mortal Kombat X