Τι είναι το Emagon;

Το μυστηριώδες trailer της Sony…

Platform
 
Genre
 
Developer
 

Το μυστηριώδες trailer της Sony…

emagon

Η Sony, ανέβασε στο ισπανικό Playstation Blog, ένα teaser trailer σχετικά με κάτι που ονομάζει Emagon. Αυτό, λοιπόν, το trailer έχει ξεσηκώσει το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, βάζοντας τον κόσμο στη διαδικασία να αποκαλύψει για το τι πρόκειται.

Μέσα από το trailer, βλέπετε έναν ταξιδιώτη, κρατώντας μία πυξίδα, να διασχίζει έναν όμορφο κόσμο, όπου τη μία στιγμή βρίσκεται ανάμεσα σε βλάστηση και έντονο πράσινο, ενώ την άλλη σε μία ερημωμένη γή. Ταυτόχρονα, καθώς το trailer μας ξεναγεί μέσα σε αυτόν το φαντασμαγορικό κόσμο, ακούγεται μία ισπανική φωνή η οποία απευθύνεται στον ταξιδιώτη.

Συγκεκριμένα, το κείμενο, σε μετάφραση από τα ισπανικά λέει:

20 χρόνια. Πάει πολύς καιρός. Κοίτα γύρω σου και δες όλα όσα έχεις πετύχει. Έχεις κυβερνήσει άπειρα μέρη, έχεις πολιορκήσει και έχεις απελευθερώσει. Έχεις κτίσει και έχεις γκρεμίσει. Υπήρξες το φως εκέι που υπήρξε το σκοτάδι. Ωστόσο αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά… αυτή τη φορά είναι στ’ αλήθεια. Για πρώτη φορά οι πράξεις σου θα έχουν αληθινές συνέπειες. Χρειάζονται την βοήθειά σου. Γνωρίζω ότι μπορείς να τους ακούσεις. Η δύναμη για να αλλάξει η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια σου.

Σχετικά, λοιπόν, με αυτό το μυστήριο του Emagon, η Sony υπόσχεται να μας αποκαλύψει περισσότερα στις 5 Δεκεμβρίου, στο Game Awards.

Δείτε το teaser trailer:

Περισσότερα νέα για το Emagon