Στο Λονδίνο το επόμενο Assassin's Creed

Πληροφορίες σχετικά με το επόμενο τίτλο της σειράς Assassin’s Creed, έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Πληροφορίες σχετικά με το επόμενο τίτλο της σειράς Assassin’s Creed, έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο…

Assassins-Creed-Victory-Ubisoft

Η Ubisoft χωρίς να χάνει χρόνο από τι φαίνεται, επιβεβαίωσε ότι δουλεύει στο νέο τίτλο της, για τη σειρά Assassin’s Creed. Το νέο παιχνίδι, σύμφωνα με τις τωρινές πληροφορίες θα κυκλοφορήσει το 2015 και θα πάρει μέρος στο Λονδίνο τον 190 αιώνα.

Συγκεκρίμενα, σύμφωνα με το Kotaku, που απέκτησε πρώτο τις πληροφορίες, το νέο Assassin’s Creed θα πάρει μέρος στη Βικτωριανή εποχή στο Λονδίνο. Εκεί, προφανώς βασίζεται και ο τίτλος «Assassin’s Creed: Victory». Σύμφωνα με την ιστορία, η περίοδος αυτή ονομάστηκε Βικτωριανή λόγω της βασιλείας της βασίλισσας Βικτωρίας. Η Ubisoft, λογικά, επηρεάστηκε να τοποθετήσει το νέο τίτλο στα συγκεκριμένα χρονικά, μιας και η περιόδος αυτή είχε πολύ «ζουμί».

Για παράδειγμα, η βασίλισσα Βικτώρια, που κυβέρνησε για 64 χρόνια, έφερε την βρετανική αυτοκρατορία στη μεγαλύτερη ακμή της. Στην ιστορία έμεινε η γνωστή φράση «εκεί που ο ήλιος δεν έδυε ποτέ», δείχνοντας την ακμή της αυτοκρατορίας. Επίσης, εκείνη την περίοδο πολλά σημαντικά γεγονότα συνέβησαν και πολλά αξιόλογα πρόσωπα παρευρέθηκαν στη Βρετανία. Όπως, για παράδειγμα, οι πολιτικοί Γκλάντστοουν (φιλελεύθερος) και Ντισραέλι (συντηρητικός), ο γνωστός σε όλους μας Δαρβίνος, ο θεμελιωτής του κομμουνισμού Καρλ Μαρξ, αλλά και πολλοί άλλοι ξακουστοί της επόχης βρίσκονταν ή ζήτησαν καταφύγιο στη Βρετανία.

Επομένως, μιάς και τα παιχνίδια της σειράς Assassin’s Creed εντάσσονται σε σημαντικές ιστορικές στιγμές του χρόνου, δικαιολογημένα η Ubisoft επέλεξε την συγκεκριμένη περίοδο, αφού και έχει αρκετή ποικιλία από σπουδαία και σεβαστά ιστορικά πρόσωπα, αλλά και γεγονότα, που μπορεί να εντάξει στο νέο τίτλο.

Για το Assassin’s Creed: Victory δεν έχει δοθεί ακριβής ημερομηνία, παρά ότι θα κυκλοφορήσει το 2015 για PC, PS4 και Xbox One.

Περισσότερα νέα για το Assassin's Creed: Syndicate