Ότι χρειάζεται να ξέρετε για το The Crew

Η Ubisoft μας δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον ερχόμενο τίτλο της, The Crew!

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Η Ubisoft μας δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον ερχόμενο τίτλο της!

gs-thecrew

Η Ubisoft δημοσίευσε το 101 trailer του The Crew, δίνοντάς μας ότι πληροφορία χρειάζεται να ξέρουμε για το νέο τίτλο της, του οποίου η άφιξη πλησιάζει. Στο trailer βλέπουμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά και το περιεχόμενο του game.

Αρχικά, το The Crew πέρα από ένα online racing video game, θα παρέχει και open world στοιχεία στο gameplay του. Ο χάρτης του, θα περιέχει 12 μεγάλες αμερικανικές πόλεις, αλλά και μικρότερες για να εξερευνήσετε και θα φτάνει τα 1900 τετραγωνικά μίλια. Επίσης το εντυπωσιακό είναι ότι ακόμη και με το γρηγορότερο όχημα, για να φτάσετε από την μία πλευρά του χάρτη στην άλλη θα χρειαστείτε περίπου 45 λεπτά. Εάν πάλι, δεν έχετε την όρεξη να ταξιδέψετε όλη αυτή την απόσταση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το τρένο, είτε το αεροπλάνο είτε την επιλογή fast travel, από την στιγμή που έχετε όμως ξεκλειδώσει το συγκεκριμένο κομμάτι του χάρτη. Τέλος, ο χάρτης του παιχνιδιού θα χωρίζεται σε 5 regions, East Coast, South, West Coast, Midwest και Mountain States.

Έπειτα η επιλογή Crew up θα σας φανεί πολύ χρήσιμη στις δύσκολες στιγμές των mission και των free challenges, τα οποία είναι απαραίτητα ο παίχτης να νικήσει, για να κερδίσει χρήματα και xp που θα του επιτρέψουν να αναβαθμιστεί αλλά και να ξεκλειδώσει το υπόλοιπο main story του game. Με την βοήθεια του crew σας, λοιπόν, θα μπορείτε να νικήσετε με πιο ευκολία ένα δύσκολο race, σαμποτάροντας τον αντίπαλό σας, βγάζοντας τον εκτός δρόμου ή κλείνοντας του τον δρόμο. Την ίδια ικανότητα μπορεί να την πραγματοποιήσει κι ο αντίπαλος. Τέλος, εάν καταφέρετε να νικήσετε τον αγώνα με την βοήθεια του crew σας, πέρα από τα xp και τα χρήματα που θα κερδίσετε, ανταμείβεται αντίστοιχα και το crew σας.

Συνεχίζοντας, στο The Crew, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 5 φατρίες (factions). Δίνοντας σας , περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις φατρίες των Λύκων, των Αετών, των Κροκόδειλων, των Φιδιών και των Αρκούδων. Ανάλογα την φατρία που θα επιλέξετε, θα οδηγηθείτε σε κόντρες δρόμου με τις υπόλοιπες, και ανάλογα με το αν νικήσετε την κόντρα ή αν τη χάσετε, θα εξασφαλίσετε στην φατρία σας την κυριαρχία σε αυτό το κομμάτι του χάρτη ή το αντίστροφο σε περίπτωση ήττας. Τέλος, θα έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε φατρία κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Για να έχουν μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας όλα τα παραπάνω, θα πρέπει να νικήσετε στα skill challenges. Τα skill challenges, όπως τα climp, escape, follow (line), jump και slalom challenges, θα σας βοηθήσουν στο να κερδίσετε xp, αλλά κυρίως νέες ικανότητες που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα missions ή σε άλλες καταστάσεις. Όσον αφορά τα main missions, θα είναι συνήθως races όπου, είτε θα προσπαθείτε να φτάσετε σε μία συγκεκριμένη τοποθεσία, είτε θα ακολουθείτε ένα άλλο όχημα, είτε θα επιδιώκετε να ξεφύγετε από τις αρχές, είτε θα προσπαθείτε να συλλέξετε κάποια αντικείμενα. Τέλος τα Rewards μετά από κάποιο mission ή challegne θα είναι χρήματα, xp, ακόμη και νέα οχήματα για την συλλογή σας.

Τέλος, η επιλογή του customization. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 5 specs τα οποία σας δίνουν το καθένα κάποιες ξεχωριστές ικανότητες. Με λίγα λόγια κάθε spec είναι χρήσιμο για μία συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτων.

Το The Crew θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One, Xbox 360 και PC στις 2 Δεκεμβρίου.

 Το 101 trailer:

Περισσότερα νέα για το The Crew