Δείτε το Launch Trailer του Escape Dead Island

Η Deep Silver δημοσίευσε το Launch Trailer του Escape Dead Island

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Η Deep Silver δημοσίευσε το Launch Trailer του Escape Dead Island

 

Escape_Dead_Island

Ένα ακόμη survival horror game δημιουργείται το φετινό έτος, αυτή τη φορά από τη Fatshark, και λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του η Deep Silver μας δίνει το launch trailer, πληροφορίες και κάποια screenshots για το νέο παιχνίδι. Ξεκινώντας από τα βασικά το Escape Dead Island, θα είναι το πρώτο spin-off game της σειράς Dead Island.

Με λίγα λόγια δηλαδή, τα γεγονότα του θα είναι ένα παρακλάδι με το main story του Dead Island. Μία σημαντική όμως πληροφορία από την Deep Silver, που ωθεί τους fan της σειράς στο να αγοράσουν το game, είναι ότι αν κάνουν pre-order το παιχνίδι θα έχουν πρόσβαση στη beta έκδοση του Dead Island 2.

Το Escape Dead Island, πρόκειται για ένα adventure survival horror παιχνίδι, το οποίο έχει ως βασικό πρωταγωνιστή τον Cliff Calo, ο οποίος ξεκινάει μία περιπέτεια για να ερμηνεύσει τα ανεξήγητα γεγονότα τα οποία συμβαίνουν στο νησί Banoi (Dead Island 1). Φτάνοντας όμως στο νησί, αποδεικνύεται ότι υπάρχουν περισσότερα μυστήρια, παρά απαντήσεις. Το Escape Dead Island, είναι ένα prequel το οποίο θα μας δείξει κάποια γεγονότα πριν το Dead Island, όπως τo zombie outbreak.

Το Escape Dead Island θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 18 Νοεμβρίου για PC, PS3 και Xbox 360

Το launch trailer του Escape Dead Island:

 

Περισσότερα νέα για το Escape Dead Island