Έρχεται το Just Cause 3!

Ανακοινώθηκε από την Avalanche

Platforms
 

Ανακοινώθηκε από την Avalanche

just-cause-3as

Μετά από 4 χρόνια, από την εμφάνιση του Just Cause 2, ο νέος τίτλος επιβεβαιώνεται επίσημα από την Avalanche Studios και ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στο 2015. Σύμφωνα με πληροφορίες, που απέκτησε το Game Informer, ο νέος τίτλος της σειράς θα πάρει μέρος στην Μεσόγειο, και πρωταγωνιστής θα είναι για ακόμη μια φορά ο Rico Rodriguez.

Επίσης, στο νέο Just Cause, θα παραμείνουν και κάποια παλιά χαρακτηριστικά στο gameplay, όπως το grappling hook και το wingsuit. Σχετικά με κάποια screenshots που διέρρευσαν τον τελευταίο καιρό και άφηναν να φανεί η λειτουργία micro transactions, ο Christofer Sundberg της Avalanche, έκανε δήλωση ότι αυτές οι εικόνες έδειχναν πρώιμο δείγμα του παιχνιδιού και δεν θα βρίσκονται στο τελικό προϊόν.

Το παιχνίδι ανέφερε, ότι θα κυκλοφορήσει σε Retail και Digital μορφή, και δεν θα είναι free-to-play. Τέλος σύμφωνα με ένα coverage trailer και κάποιες άλλες πληροφορίες που δόθηκαν στο Game Informer, το Just Cause 3 δεν θα έχει multiplayer, οι αναλογίες του χάρτη θα είναι ίδιες με το Just Cause 2, αλλά με εξελιγμένα γραφικά, οπτικό υλικό, gameplay και τέλος θα υποστηρίζει και Modding.

Το Just Cause 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 για PC, Xbox One και PlayStation 4.

Περισσότερα νέα για το Just Cause 3