Πιθανή διαρροή πληροφοριών για το Resident Evil Revelations 2

Αναφορά σε χαρακτήρες στην έκθεση του ESRB

Αναφορά σε χαρακτήρες στην έκθεση του ESRB

gs-resrevelations

Το ESRB είναι το συμβούλιο το οποίο είναι υπεύθυνο για την σήμανση των βιντεοπαιχνιδιών που κυκλοφορούν στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά και από το οποίο περνούν όλα τα βιντεοπαιχνίδια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν. Mέσω εκθέσεως του ESRB για το επερχόμενο Resident Evil Revelations 2 είναι πιθανή η… αποκάλυψη ενός νέου playable χαρακτήρα που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Μέχρι στιγμής μας ήταν γνωστό ότι στο παιχνίδι πρωταγωνιστούν ως playable χαρακτήρες οι Moira Burton και Claire Redfield, όμως μέσα από την έκθεση του συμβουλίου προκύπτει και ένας τρίτος πρωταγωνιστής. Μπορεί να αναφέρεται στον πατέρα της Moira, Barry;

«Αυτό είναι ένα action-adventure παιχνίδι, στο οποίο οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο μιας φυλακισμένης γυναίκας και ενός πατέρα που ψάχνει την κόρη του σε ένα νησί» αναφέρει το ESRB. Η αναφορά αυτή του «πατέρα» φαίνεται να συνδέεται με το μέλος των S.T.A.R.S, Barry Burton που αναφέρθηκε τελευταία στο Resident Evil 5.

Μέσα απ’ την έκθεση προκύπτουν και κάποια όπλα που θα χρησιμοποιούν οι παίκτες όπως πιστόλια, πολυβόλα, ρουκετοβόλα, καραμπίνες και μαχαίρια.

Το Resident Evil Revelations 2 αναμένεται στις αρχές του επομένου έτους για PC, PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One.

Περισσότερα νέα για το Resident Evil Revelations 2