Ανακοινώθηκε το Legacy of the Void

Το τελευταίο μέρος της τριλογίας του StarCraft II, Legacy of the Void, ανακοινώθηκε στην BlizzCon

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Το τελευταίο μέρος της τριλογίας του StarCraft II

star_craft_2_legacy_of_the_void-11

Η BlizzCon 2014, ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους οπαδούς του StarCraft II, καθώς ανακοινώθηκε το τελευταίο Expansion του, Legacy of the Void. Τα γεγονότα του τελευταίου μέρους της τριλογίας, επικεντρώνονται στην προσπάθεια του Hierarch Artanis, ηγέτη των Protoss, να ενώσει την φυλή και να επανακτήσει την πατρίδα τους, Aiur από το Zerg. Μετά από πολλά χρόνια, ο Artanis, κατάφερε να συγκεντρώσει ένα δυνατό στόλο, γνωστό ως Golden Armada, ώστε να επιτύχει τον στόχο του. Δυστυχώς όμως, μία αρχέγονη απειλή, γνωστή ως Amon, απειλεί όλο τον Γαλαξία. Μόνο εσείς μπορείτε να σταματήσετε την επερχόμενη καταστροφή!

Εκτός από το νέο Campaign, το Legacy of the Void, εισάγει πολλές αλλαγές και βελτιώσεις στο Multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού. Στο Legacy of the Void, φέρνει νέες μονάδες σε όλες τις φυλές, ενώ πολλές αλλαγές γίνονται στις ήδη υπάρχουσες μονάδες. Επίσης, προστίθενται 2 νέα Modes, το Archon και το Allied Commanders. Στο Archon, δύο παίκτες μοιράζονται τον έλεγχο μίας φυλής στο Multiplayer. Ο ένας διαχειρίζεται τις ύλες και την ανάπτυξη, ενώ ο άλλος αναλαμβάνει τις μάχες, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσουν ένα άλλο ζευγάρι. Στο Allied Commanders, οι παίκτες διαλέγουν έναν Commanderr από τον κόσμο του StarCraft, και αποκτούν XP αλλά και νέες ικανότητες, οι οποίες είναι ξεχωριστές στον κάθε Commander. Οι παίκτες θα πρέπει να πολεμήσουν μαζί, σε διάφορα σενάρια, ώστε να εξελίξουν τους Commander τους.

Το Legacy of the Void, θα είναι σε Standalone μορφή, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να έχετε στην κατοχή σας το Wings of Liberty ή το Heart of the Swarm. Ακόμη δε γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας και το κόστος  του νέου Expansion, ενώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δείτε το Trailer και τις αλλαγές στο Multiplayer:

Περισσότερα νέα για το StarCraft II