Ryse: Son of Rome – Review

Μία κινηματογραφική εμπειρία που ‘χάνει’ στην ουσία Η Crytek, είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών, παγκοσμίως. Αν υπάρχει κάτι, που χαρακτηρίζει τα παιχνίδια της εταιρείας, αυτό είναι η οπτική ποιότητα τους. Με κάθε κυκλοφορία του Crysis, να αποτελεί το απόλυτο benchmark για όλα τα High-End συστήματα της εποχής, είναι εύκολα κατανοητό, πως η Crytek έχει θέσει πολύ υψηλά στάνταρ σε αυτό τον τομέα. Από αυτά τα στάνταρ, δε θα μπορούσε να ξεφύγει και η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της εταιρείας, το Ryse: Son of Rome. Αν και αρχικά, είχε παρουσιαστεί σαν τίτλος του Xbox 360, με αποκλειστική χρήση […]

Μία κινηματογραφική εμπειρία που ‘χάνει’ στην ουσία

gs-Rysesonofrome2

Η Crytek, είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών, παγκοσμίως. Αν υπάρχει κάτι, που χαρακτηρίζει τα παιχνίδια της εταιρείας, αυτό είναι η οπτική ποιότητα τους. Με κάθε κυκλοφορία του Crysis, να αποτελεί το απόλυτο benchmark για όλα τα High-End συστήματα της εποχής, είναι εύκολα κατανοητό, πως η Crytek έχει θέσει πολύ υψηλά στάνταρ σε αυτό τον τομέα. Από αυτά τα στάνταρ, δε θα μπορούσε να ξεφύγει και η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της εταιρείας, το Ryse: Son of Rome.

Αν και αρχικά, είχε παρουσιαστεί σαν τίτλος του Xbox 360, με αποκλειστική χρήση του Kinect, οι Crytek και Microsoft, αποφάσισαν να το μεταφέρουν στην επόμενη γενιά και το Xbox One. Από τα πρώτα κιόλας Trailer, είχε φανεί, πως το Ryse, θα αποτελούσε τη ‘ναυαρχίδα’ της Microsoft για την προώθηση του Xbox One. Με τα γραφικά να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά, θεωρήθηκε ως ο πρώτος, 100% Next-Gen τίτλος. Η Crytek όμως, έχει μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με την PC Gaming κοινότητα. Αυτή η σχέση, είχε ως αποτέλεσμα, την έντονη κριτική των PC Gamers προς την εταιρεία και την απόφαση της, να κυκλοφορήσει αποκλειστικά το Ryse: Son of Rome για το Xbox One.

Με τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας να είναι άκρως ανησυχητικά, κυρίως λόγο των μεγάλων επενδύσεων σε Project που δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, η Crytek αποφάσισε να ακούσει τους PC Gamers, και να μεταφέρει το Ryse στα PC. Εμείς δε χάσαμε την ευκαιρία να το παίξουμε, και να σας μεταφέρουμε τις απόψεις μας για μία, πολυσυζητημένη, κυκλοφορία.

For Rome!

Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, είναι ένας Ρωμαίος στρατιώτης, με το όνομα Marius Titus. Ο Marius Titus, μόλις έχει τελειώσει την εκπαίδευση του και έχει στρατολογηθεί στη 2η Λεγεώνα, η οποία έχει έδρα την Αλεξάνδρια. Λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι του, επιστρέφει στο σπίτι του, για να επισκεφτεί την οικογένεια του. Αφού πέρασε κάποιες στιγμές με τον πατέρα του, μία απρόσμενη βαρβαρική επιδρομή στη Ρώμη, είχε ως αποτέλεσμα, τη δολοφονία της οικογένειας του.

Απελπισμένος και γεμάτος οργή από το συμβάν, ο Marius συναντάει ένα παλιό φίλο του πατέρα του, ο οποίος είναι ο διοικητής της 14ης Λεγεώνας. Ο Vitallion, βλέποντας τη δίψα του Marius για εκδίκηση, του υπόσχεται πως θα τον βοηθήσει στην εξιλέωση της οικογένειας του, παίρνοντας τον μαζί του στην Βρετανία, όπου τα βαρβαρικά φύλα έχουν επαναστατήσει. Εκεί λοιπόν, ξεκινάει το ταξίδι του Marius, με μοναδικό σκοπό την εκδίκηση. Ένα ταξίδι όμως, πολύ πιο σκοτεινό απ’όσο φαντάζεστε. Ένα ταξίδι, με πολλές ανατροπές και αποκαλύψεις…

Gameplay

Ryse 12-10-2014 7-19-08 πμ-869

Αν υπάρχει κάτι, που να χαρακτηρίζει το Gameplay του Ryse, αυτό είναι η ατελείωτη αιματοχυσία. Διαμελισμοί και βίαια καρφώματα αντικατροπτίζονται με τρομερή λεπτομέρεια στην οθόνη σας, με το αίμα να είναι μπόλικο και απολαυστικό. Βέβαια, δεν είναι όλα τόσο ρόδινα, όπως θα δούμε και παρακάτω… Το σύστημα μάχης του Ryse, είναι παρόμοιο με όλα τα αντίστοιχα hack n’ slash παιχνίδια, αν και έχει μία πιο σοβαρή φύση, κυρίως λόγω του Ρωμαϊκού θέματος. Τα χτυπήματα σας, είναι χωρισμένα σε Gladius και ασπίδα, με το κάθε όπλο, να έχει  τη δική του χρησιμότητα στη μάχη. Η ασπίδα, χρησιμοποιείται κυρίως για την άμυνα σας από τα χτυπήματα των εχθρών, ενώ βρίσκει χρησιμότητα και στην επίθεση, κυρίως ως μέσο για να σπάσετε την άμυνα των αντιπάλων σας. Για να αμυνθείτε όμως, θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί τη κατάλληλη στιγμή, καθώς σε περίπτωση που αργήσετε, θα δεχτείτε κάποια σημαντικά χτυπήματα, τα οποία θα σας κοστίσουν.

Ryse 12-10-2014 7-19-00 πμ-636

Από την άλλη, το Gladius, αποτελεί το βασικό μέσο επίθεσης σας. Πατώντας το κουμπί της επίθεσης μία φορά, κάνετε ένα κανονικό χτύπημα, ενώ αν το κρατήσετε πατημένο, εξαπολύεται ένα πιο δυνατό χτύπημα. Προσοχή όμως, καθώς η πιο δυνατή επίθεση, αργεί να ‘φορτώσει’ με αποτέλεσμα στο ενδιάμεσο να είστε πλήρως εκτεθειμένοι. Ο τέλειος συγχρονισμός των επιθέσεων σας, αλλά και της άμυνας σας, αποτελεί το κλειδί προς την επιτυχία. Αν συγχρονίσετε σωστά μία αλυσίδα επιθέσεων, θα πετύχετε Perfect Hits. Στα x9 Perfect Hits, ο Marius, δέχεται ένα Boost στις επιθέσεις του, βγάζοντας νοκ άουτ τους εχθρούς σας πιο γρήγορα. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, πως υπάρχει και το γνωστό Pilum, το οποίο μπορείτε να πετάξετε στους εχθρούς σας. Ένα από τα πιο σημαντικά, αλλά ταυτόχρονα ενοχλητικά, στοιχεία του Ryse, είναι τα Executions. Αφού λοιπόν καταφέρετε να κάνετε κάποια επιτυχημένα χτυπήματα στους εχθρούς σας, θα δείτε πως πάνω από κεφάλι τους, υπάρχει μία ένδειξη (Νεκροκεφαλή), η οποία υποδεικνύει πως μπορείτε να τους αποτελειώσετε.

Ryse 12-10-2014 7-25-40 πμ-409

Αφού πατήσετε το ανάλογο κουμπί, θα ενεργοποιήσετε ένα slow-motion sequence, το οποίο θα σας ζητήσει να πατήσετε κάποια συγκεκριμένα κουμπιά, τη κατάλληλη στιγμή, με αποτέλεσμα ένα εντυπωσιακό τελείωμα. Αν και στην αρχή, τα Executions εντυπωσιάζουν, καθώς είναι πολύ προσεγμένα και προσφέρουν ένα απολαυστικό τελείωμα, σύντομα θα διαπιστώσετε, πως δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία… Σε κάθε μάχη, μικρή και μεγάλη, θα ακολουθείται μία συγκεκριμένη ρουτίνα κινήσεων, που μετά από λίγη ώρα, αρχίζει και κουράζει. Τα Executions, είναι χωρισμένα σε 4 είδη, Health, XP, Focus και Damage. Το κάθε είδος, όπως υποδεικνύει και το όνομα του, προσφέρει κάτι διαφορετικό. Εκτός από το διαφορετικό μπόνους, προσφέρουν και μεγαλύτερη ποικιλία, καθώς περιέχουν διαφορετικές κινήσεις. Βέβαια, στη μάχη, δε πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τίποτα άλλο εκτός από το Health και το Damage (άντε.. ίσως και καμιά φορά το Focus). Το Focus, όταν ενεργοποιηθεί, βάζει τους εχθρούς σας σε Slow-Motion, αλλά όχι και εσάς τους ίδιους. Έτσι λοιπόν, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όταν είστε περικυκλωμένοι από πολλούς εχθρούς, για να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας.

Ryse 14-10-2014 10-30-12 πμ-839

Ένα από τα ευχάριστα στοιχεία του Ryse, είναι οι RPG επιρροές που έχει. Ότι και να κάνετε μέσα στο παιχνίδι, σας προσφέρει XP. Μαζεύοντας αρκετά XP, ανεβαίνετε Level και ξεκλειδώνεται καινούριες αναβαθμίσεις των στατιστικών σας. Τα στατιστικά σας, είναι χωρισμένα σε 4 κατηγορίες. Health, Focus, Gain (XP και Valor) και Combat. Τις αναβαθμίσεις, τις ξεκλειδώνετε με τα Valor Points, που τα μαζεύετε ανάλογα με διάφορες πράξεις σας μέσα στο παιχνίδι. Το μόνο αρνητικό σε αυτό, είναι πως η αναβάθμιση του χαρακτήρα σας, είναι υπερβολικά εύκολη, σε σημείο που τα μετέπειτα επίπεδα του Campaign, μετατρέπονται σε… βόλτα στο πάρκο.

Ryse 12-10-2014 9-27-54 πμ-865

Μία από τις πιο ευχάριστες επιλογές του παιχνιδιού, είναι η δυνατότητα, σε συγκεκριμένα επίπεδα, να ελέγξετε τους στρατιώτες σας. Σε σκηνές βγαλμένες από το Total War, σχηματίζετε Testudo μαζί με τους υπόλοιπους λεγεωνάριους, ώστε να επιβιώσετε από τα βέλη των εχθρών σας, ενώ παράλληλα, μπορείτε να διατάξετε μία ομοβροντία από Pilla, εξολοθρεύοντας τους εχθρούς σας. Εκτός από το Testudo, σε κάποια συγκεκριμένα σημεία, θα μπορείτε να δώσετε και άλλες εντολές. Για παράδειγμα, σε μία πολιορκία, θα μπορείτε να διατάξετε τους καταπέλτες, να επικεντρωθούν είτε στους πολιορκητικούς πύργους, είτε στις πολιορκητικές μηχανές, που προσπαθούν με μανία να καταστρέψουν τα τείχη. Όποια επιλογή και να κάνετε, θα έχετε και τις αντίστοιχες συνέπειες, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε.

Ryse 12-10-2014 9-17-19 πμ-174

Όσο καλό και εάν ακούγεται όμως, δυστυχώς απογοητεύει. Ειλικρινά, μας άφησε πολύ άσχημη γεύση, το γεγονός, πως στην ουσία το Testudo, δεν είναι τίποτα εντυπωσιακό. Απλά αμύνεστε τη κατάλληλη στιγμή και επιτίθεστε όταν βρείτε άνοιγμα. Σε ένα παιχνίδι, που βασίζεται τόσο πολύ στο Ρωμαϊκό στρατό, και μπήκε στον κόπο να ενσωματώσει το Testudo, είναι απογοητευτικό, πως δεν υπάρχει μάχη σώμα με σώμα. Ποιος δε θα ήθελε να δει, μία παράταξη λεγεωνάριων, να προσπαθεί να αμυνθεί απέναντι στις ανοργάνωτες ορδές των βάρβαρων; Είναι σαν η Crytek, να έδωσε ένα γλειφιτζούρι σε ένα μωρό, αλλά δεν έχει γεύση… (Δε φταίμε εμείς που είμαστε πωρωμένοι με τους Ρωμαίους…).

Συνοψίζοντας, θα μπορούσαμε να πούμε πως το Ryse, είναι ‘αιχμάλωτο’ της ρουτίνας. Μία ρουτίνα από 4-5 διαφορετικούς εχθρούς που εμφανίζονται συνέχεια και χρησιμοποιούν 1-2 μοτίβα επιθέσεων, με το τέλος της ρουτίνας, να έχει τα ίδια και τα ίδια Executions. Η διάρκεια του Campaign, είναι 4-6 ώρες, ανάλογα με το επίπεδο σας.

Multiplayer

Το Multiplayer, σας εισάγει στον κόσμο των μονομάχων και του Κολοσσαίου. Στο Κολοσσαίο, θα έρθετε αντιμέτωποι με διάφορες δοκιμασίες, σε μία σειρά από διαφορετικά επίπεδα. Όπως είναι γνωστό, οι Ρωμαίοι συνήθιζαν να αναπαριστούν μεγάλες νίκες του Ρωμαϊκού στρατού, και όχι μόνο, προς τιμή του Αυτοκράτορα ή κάποιου θεού. Έτσι λοιπόν και σεις, καλείστε να γίνετε μέρος των εορτασμών και να μπείτε στο Πάνθεον της Δόξας.

Εντυπωσιάστε τον λαό της Ρώμης, σκοτώνοντας εντυπωσιακά τους εχθρούς σας. Από τα σκοτεινά δάση της Βρετανίας και την έρημο της Αιγύπτου και μέχρι γνωστές πολιορκίες, έχετε ένα εντυπωσιακό αριθμό διάφορων θεματολογιών. Για να λάβετε μέρος στους αγώνες, πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας μονομάχο. Στη πορεία, μπορείτε να αναβαθμίσετε τα αντικείμενα του μονομάχου σας, τα οποία είναι χωρισμένα σε 6 Tier. Για να ξεκλειδώσετε καινούρια αντικείμενα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα Gold. Τα Gold, τα μαζεύετε μετά από κάθε γύρο σας στο Κολοσσαίο, και ανάλογα με την απόδοση σας, θα ανταμειφθείτε και καλύτερα.

Το Multiplayer είναι πολύ διασκεδαστικό, ειδικά από τη στιγμή που μπορείτε να παίξετε με έναν φίλο σας co-op. Έχετε μία τεράστια γκάμα από ‘χάρτες’ στη διάθεση σας, ενώ η ‘κάψα’ του να αναβαθμίσετε το μονομάχο σας, θα σας κρατήσει για πολλές ώρες απασχολημένους. Το Πάνθεον σας περιμένει!

Γραφικά/ Ήχος

Ryse 12-10-2014 9-17-33 πμ-672

Ο οπτικοακουστικός τομέας του Ryse, είναι απλά εξαιρετικός. Η αλήθεια είναι πως δε περιμέναμε κάτι λιγότερο από την Crytek, καθώς μας έχει ‘κακομάθει’, όσον αφορά τα γραφικά. Με τη τελευταία έκδοση της CryEngine, να δείχνει τα δόντια της, θα μπορούσαμε να πούμε με σιγουριά, πως το Ryse, είναι το πιο όμορφο παιχνίδι του 2014. Εκπληκτικά Textures, φωτορεαλιστικά τοπία και φωτοσκιάσεις αλλά και εφέ από άλλο… πλανήτη. Από τα σκοτεινά δάση της Βρετανίας, μέχρι το Κολοσσαίο της Ρώμης, πιάσαμε τους εαυτούς μας, να χάνονται μέσα στα τοπία. 

Επίσης, το Port που έχει γίνει στο PC, είναι εξαιρετικής ποιότητας. Πάρα πολλές επιλογές γραφικών, που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τα γραφικά στα μέτρα του υπολογιστή σας. Είτε είστε ο πιο απαιτητικός χρήστης, που θέλει να τρέχει όλες τις ρυθμίσεις στα Ultra, είτε ο πιο casual που απλά θέλει να ‘τρέξει’ το παιχνίδι, θα μείνετε ευχαριστημένοι 100%.

Αξιομνημόνευτα, είναι το Soundtrack του παιχνιδιού, αλλά και το εξαιρετικής ποιότητας Voice Acting. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι εκπληκτικές και συμβάλλουν απίστευτα στη κινηματογραφική εμπειρία, που θέλει να προσδώσει η Crytek στο παιχνίδι. Δυστυχώς όμως, ο οπτικοακουστικός τομέας χαραμίζεται, από το ‘ζουμί’ του παιχνιδιού, που δεν είναι άλλο από το Gameplay…

Επίλογος

Το Ryse: Son of Rome, αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια που έχουμε δει. Μαζί με το εξαιρετικό Voice Acting, Soundtrack και το ενδιαφέρον σενάριο, προσφέρουν μία αυθεντική, κινηματογραφική εμπειρία. Δυστυχώς όμως, η πολύ μικρή διάρκεια του Campaign (4-6 ώρες), αλλά και το μονοπάτι του επαναλαμβανόμενου Gameplay, στο οποίο είναι εγκλωβισμένο το Ryse, το αποτρέπουν από το να λάμψει. Ίσως είναι ο τίτλος, που αδίκησε τον ίδιο του τον εαυτό, όσο κανένας άλλος στο παρελθόν. 

Την κατάσταση, έρχεται να σώσει το Multiplayer, καθώς μπορεί να προσφέρει πολλές ώρες διασκέδασης και αιματοχυσίας στο Κολοσσαίο της Ρώμης. Σίγουρα, αν η Crytek αποφασίσει να διορθώσει τα κακώς κείμενα του Ryse, και βγάλει Sequel, θα το περιμένουμε με ανυπομονησία. Είμαστε σίγουροι, πως κάτω από το χάος της επαναλειψημότητας, κρύβεται ένα διαμάντι. Θα καταφέρει άραγε η Crytek, κάποια στιγμή, να το αξιοποιήσει; 

Βαθμολογία

Θετικά:

  • Εξαιρετικός οπτικοακουστικός τομέας 
  • Ενδιαφέρον σενάριο
  • RPG στοιχεία 
  • Τρομερής ποιότητας Voice Acting
  • Multiplayer

Αρνητικά:

  • Επαναλαμβανόμενο (σε ακραίο βαθμό) Gameplay
  • Μικρή διάρκεια (4-6 ώρες)
  • Μηδαμινή ποικιλία εχθρών 
  • Αναξιοποίητο σύστημα Testudo

Μία κινηματογραφική εμπειρία που 'χάνει' στην ουσία Η Crytek, είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών, παγκοσμίως. Αν υπάρχει κάτι, που χαρακτηρίζει τα παιχνίδια της εταιρείας, αυτό είναι η οπτική ποιότητα τους. Με κάθε κυκλοφορία του Crysis, να αποτελεί το απόλυτο benchmark για όλα τα High-End συστήματα της εποχής, είναι εύκολα κατανοητό, πως η Crytek έχει θέσει πολύ υψηλά στάνταρ σε αυτό τον τομέα. Από αυτά τα στάνταρ, δε θα μπορούσε να ξεφύγει και η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της εταιρείας, το Ryse: Son of Rome. Αν και αρχικά, είχε παρουσιαστεί σαν τίτλος του Xbox 360, με αποκλειστική χρήση του Kinect, οι Crytek και Microsoft, αποφάσισαν να το μεταφέρουν στην επόμενη γενιά και το Xbox One. Από τα πρώτα κιόλας Trailer, είχε φανεί, πως το Ryse, θα αποτελούσε τη 'ναυαρχίδα' της Microsoft για την προώθηση του Xbox One. Με τα γραφικά να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά, θεωρήθηκε ως ο πρώτος, 100% Next-Gen τίτλος. Η Crytek όμως, έχει μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με την PC Gaming κοινότητα. Αυτή η σχέση, είχε ως αποτέλεσμα, την έντονη κριτική των PC Gamers προς την εταιρεία και την απόφαση της, να κυκλοφορήσει αποκλειστικά το Ryse: Son of Rome για το Xbox One. Με τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας να είναι άκρως ανησυχητικά, κυρίως λόγο των μεγάλων επενδύσεων σε Project που δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, η Crytek αποφάσισε να ακούσει τους PC Gamers, και να μεταφέρει το Ryse στα PC. Εμείς δε χάσαμε την ευκαιρία να το παίξουμε, και να σας μεταφέρουμε τις απόψεις μας για μία, πολυσυζητημένη, κυκλοφορία. For Rome! Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, είναι ένας Ρωμαίος στρατιώτης, με το όνομα Marius Titus. Ο Marius Titus, μόλις έχει τελειώσει την εκπαίδευση του και έχει στρατολογηθεί στη 2η Λεγεώνα, η οποία έχει έδρα την Αλεξάνδρια. Λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι του, επιστρέφει στο σπίτι του, για να επισκεφτεί την οικογένεια του. Αφού πέρασε κάποιες στιγμές με τον πατέρα του, μία απρόσμενη βαρβαρική επιδρομή στη Ρώμη, είχε ως αποτέλεσμα, τη δολοφονία της οικογένειας του. Απελπισμένος και γεμάτος οργή από το συμβάν, ο Marius συναντάει ένα παλιό φίλο του πατέρα του, ο οποίος είναι ο διοικητής της 14ης Λεγεώνας. Ο Vitallion, βλέποντας τη δίψα του Marius για εκδίκηση, του υπόσχεται πως θα τον βοηθήσει στην εξιλέωση της οικογένειας του, παίρνοντας τον μαζί του στην Βρετανία, όπου τα βαρβαρικά φύλα έχουν επαναστατήσει. Εκεί λοιπόν, ξεκινάει το ταξίδι του Marius, με μοναδικό σκοπό την εκδίκηση. Ένα ταξίδι όμως, πολύ πιο σκοτεινό απ'όσο φαντάζεστε. Ένα ταξίδι, με πολλές ανατροπές και αποκαλύψεις... Gameplay Αν υπάρχει κάτι, που να χαρακτηρίζει το Gameplay του Ryse, αυτό είναι η ατελείωτη αιματοχυσία. Διαμελισμοί και βίαια καρφώματα αντικατροπτίζονται με τρομερή λεπτομέρεια στην οθόνη σας, με το αίμα να είναι μπόλικο και απολαυστικό. Βέβαια, δεν είναι όλα τόσο ρόδινα, όπως θα δούμε και παρακάτω... Το σύστημα μάχης του Ryse, είναι παρόμοιο με όλα τα αντίστοιχα hack n' slash παιχνίδια, αν και έχει μία πιο σοβαρή φύση, κυρίως λόγω του Ρωμαϊκού θέματος. Τα χτυπήματα σας, είναι χωρισμένα σε Gladius και ασπίδα, με το κάθε όπλο, να έχει  τη…

7

Καλό!

Μία κινηματογραφική εμπειρία που 'χάνει' στην ουσία

Σίγουρα μπορεί να προσφέρει κάποιες ώρες διασκέδασης, αλλά θα κουράσει εύκολα. Αν σας αρέσει η Ρωμαϊκή θεματολογία όμως (όπως και εμάς), θα το ευχαριστηθείτε όσο κρατήσει.

Gameplay

5.7

Γραφικά

9.3

Ήχος

9

Διάρκεια

4

User Rating : No Ratings Yet !
7

Περισσότερα νέα για το Ryse: Son Of Rome
Tags