Η Square Enix δημιουργεί νέο στούντιο

Εργάζεται ήδη πάνω σ’ένα RPG Η Square Enix άρχισε τη δημιουργία ενός νέου στούντιο, που θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη ενός νέου RPG. Η πρόσληψη μελών έχει ξεκινήσει μέσω μία νέας ιστοσελίδας, που ανέβηκε από την ίδια την Square Enix. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η Square Enix ψάχνει για Battle Director, Leader Programmer, Event Planner και διάφορες άλλες θέσεις. Όπως φαίνεται, το νέο RPG βρίσκεται ακόμη σε πολύ αρχικά στάδια ανάπτυξης και θα αργήσουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες. Εσείς τι πιστεύετε; Πρόκειται για κάποιο νέο IP ή για ένα καινούργιο Final Fantasy; Περιμένουμε την γνώμη σας στα σχόλια!

Platform
 

Εργάζεται ήδη πάνω σ’ένα RPG

gs-square-enix

Η Square Enix άρχισε τη δημιουργία ενός νέου στούντιο, που θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη ενός νέου RPG. Η πρόσληψη μελών έχει ξεκινήσει μέσω μία νέας ιστοσελίδας, που ανέβηκε από την ίδια την Square Enix.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η Square Enix ψάχνει για Battle Director, Leader Programmer, Event Planner και διάφορες άλλες θέσεις. Όπως φαίνεται, το νέο RPG βρίσκεται ακόμη σε πολύ αρχικά στάδια ανάπτυξης και θα αργήσουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

Εσείς τι πιστεύετε; Πρόκειται για κάποιο νέο IP ή για ένα καινούργιο Final Fantasy; Περιμένουμε την γνώμη σας στα σχόλια!